Yeni VW Polo 2018

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Negatiwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni kasa Polo TR'de fiyatlandırma;

Yeni kasa Farkı : 10,000 TL

Dijital gösterge paneli: 10,000 TL

Beast Audio: 3,500 TL  vs. vs..  s=s17

Fiesta yenilendi, clio eli kulağında yeni kasa yakında açıklanır, ibiza kardeş malum ortada. Bence en iyi fiyatı veren kazanır. 

Bir sorum olacak; Buna 75 - 80 bin Euro ödeyecek alman vatandaşı bulunur mu?

Hep bi kıskançlık bizi çekememeler fahiş fiyat vermeler..  Yerli oto çıksa da şunlar piyasadan silinse bu nedir arkadaş...  8D   

Tanitilan arac 100.000 lira olur. Asil merak ettigim kapak jantli bos paket nasil olacak

Hala elektronik park freni yok. Ibiza daha iyi secim olacaktir.

BEn aracı beğendim Ama 1.0 Golf 90K iken Polo da sanırım 78 gibi bir fiyatla girer. Ek özellikler ile 90K bulur bile...

Toyota ya benziyor iç kısmı 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla çok güzel olmuş. İçi Golften güzel olmuş :)  . Böyle multimedya ve gösterge ekranı bütünleşik gibi duran tasarımları seviyorum. Gündüz led leri de makyajlı golfün gündüz ledlerinden daha başarılı olmuş sanki. Boyut zaten bazı C segmentlerle boy ölçüşür neredeyse. Valla olmuş araba. Golf 8'i merak ediyorum bunun üzerine.

Ben bayıldım polo bu kadar güzelse golf 8 i düşünemiyorum..Adamlar çok iyi çalışmış.

Tanitilan arac 100.000 lira olur. Asil merak ettigim kapak jantli bos paket nasil olacak
Hocam baktım biraz beyaz şirketline versiyon fotoğrafları yok hala. 

Bu kasada R-Line opsiyonu alınırsa onunla birlikte No-Frost özelliği de geliyormuş. 8D

Arka frenlerin kampana olmasına takıldım. Önceki kasada bile trendline hariç hepsinde disk vardı. Bunda da sanırım sadece yüksek beygirli olanlara koyacaklar golfteki torsiyon hikayesi gibi. 

Bu haliyle cok hos bir kasasi ve albenisi olmuş. ben cok beğendim.Tam da Golf ün Küçük hali olmus. Ciddi anlamda guzel is çıkarmışlar satis rakamlarini merak ediyorum dogrusu. ?[emoji122][emoji106]

Dh'de motorlar için bu seçenekler var denilmiş

Doğal gaz
1.0 TGI 90 beygir, 5 vites manuel

Benzin
1.0 MPI 65 beygir, 5 vites manuel
1.0 MPI 75 beygir, 5 vites manuel
1.0 TSI 95 beygir, 5 vites manuel / 7 vites DSG
1.0 TSI 115 beygir, 6 vites manuel / 7 vites DSG
1.5 TSI 150 beygir, 6 vites manuel / 7 vites DSG
2.0 TSI 200 beygir, 6 vites manuel / 7 vites DSG

Dizel
1.6 TDI 80 beygir, 5 vites manuel
1.6 TDI 95 beygir, 5 vites manuel / 7 vites DSG

SAYGILARLA

1.6 TDI Golf'ü mü satıp alırım belki :D  Maksat yeni araçlar keşfetmek. Yeni özellikleri ve değişen kokpiti göze hoş geliyor.

Geri