Yeni VW Polo 2018

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Negatiwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Negatiwe

Efsane Üye

İsim
Serdar K

G0YLXZ.jpg

okgBlb.jpg

PrqXAO.jpg

zBAd17.jpg

mkPvD8.jpg

Lna96Z.jpg

MvEqZ1.jpg

Volkswagen’in en çok sevilen ve ülkemizde tercih edilen modellerinden biri olan Polo’nun yeni kasası için geri sayım başladı. Alman otomotiv devi, saatler sonra yeni nesil Polo’yu gün yüzüne çıkaracak.

MQB A0 platformunda tasarlanan yeni Polo’nun bu ay içinde üretime gireceği açıklandı. Kamuflaj olmadan görüntülenen casus fotoğraflarda yeni Polo’nun hacminin güncel kasaya oranla genişleyeceğini görmüştük. B segmentte konumlanan aracın arka koltuk mesafesinin uzayacağı ve bagaj hacminin artacağı ifade edilmişti.

Yeni Polo, ilk kez yeni Golf’te karşımıza çıkan 1.0 TSI ve 1.5 TSI Evobenzinli motorlara sahip olacak. 1.5 litrelik motorlar 130 ve 150 beygir güç üretirken, 1.0 litrelik model ise 115 beygir ile karşımıza çıkacak.

Yeni Polo’da iç hacim ile birlikte malzeme kalitesinin ve ses yalıtımının da artması bekleniyor. Ayrıca teknolojik anlamda da Golf’e yaklaşması öngörülüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Direksiyon tasarimi Golf 8 ile degisecek sanirsam :)  

Dörtlü düğmesini diğer yolcu kapısına falan koyacaklar heralde yakında.

Direksiyon tasarimi Golf 8 ile degisecek sanirsam :)  
Hocam bu direksiyon çok güzel bence hiç değiştirmesinler.

Aziz Kancar'a en çok katıldığım nokta bu direksiyon konusudur. O da hep söyler VW bu direksiyonu 10 yıl daha koysa 10 yıl daha alınır diye.

Benim tercihim bu araçtan yana olurdu. 

fullsizeoutput_1a0.jpeg

Yeni polo başlangıç fiyatı avrupada eski nesilden 100 euro daha ucuz olacakmış. Bakalım bizim uyanıklar vatandaşa ne kadar kıtlayacak. Golf 8 de de iç hacimde genişleme olacağı kesin.

Yeni polo başlangıç fiyatı avrupada eski nesilden 100 euro daha ucuz olacakmış. Bakalım bizim uyanıklar vatandaşa ne kadar kıtlayacak. Golf 8 de de iç hacimde genişleme olacağı kesin.
Keşke bizde de 100 Euro daha ucuz olsaydı hocam.

Eskisinden tahmini 7-8 bin fark olur.

Şuanda alınabilecek en f/p B Segmenti araç; Seat Ibiza 1.0 EcoTSI 110 PS 200nm DSG-7 Style. 

newpolo13.jpg

newpolo7.jpg

newpolo15.jpg

Ben çok beğendim.

Hocam bu direksiyon çok güzel bence hiç değiştirmesinler.

Aziz Kancar'a en çok katıldığım nokta bu direksiyon konusudur. O da hep söyler VW bu direksiyonu 10 yıl daha koysa 10 yıl daha alınır diye.
Zevk meselesi bu işler ben de pek sevmiyorum ama yuvarlak göbekli r direksiyonu 20 yıl kullanırım :)  

Çok güzel olmuş, bence yine sınıfında standartları belirler. Bu arada golf 8 gelince aradan 1-2 sene sonra Polo'nun da makyajlanıp, direksiyonunun falan değişeceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz.

Ben beğendim aracı güzel olmuş rakiplerinin önünde olacağı kesin. 

Geri