- İsim
- Oktay
Merhaba dostlar,aranıza yeni katılmış bulunmaktayım,comfortline aracıma yeni bir cihaz düşünüyorum,başlıkta belirttiğim iki cihaz hakkında değerli görüşlerinizi almak istiyorum...saygılar
Saolun hocam. Discovery cihazı biraz uğraş ister galiba,kablo tesisatı,torpido,çerçeve kodlama ne bileyim,set olarak bulamadım açıkçası,yanılıyormuyum hocam?Öncelikle aramıza Hoşgeldiniz [mention=3340]Okty-samyeli[/mention] Hocam [emoji4]
Benim Tercihim Orjinal Discovery Pro MIB 2 olurdu.
Fiyatına göre set de bulabilirsin. Ebay vb sitelerden . uğraş kısımına gelince diğerine oranla daha az sökme takma olur diye düşünüyorum. nede olsa fabrikanın araçlarımız için yapmış olduğu bir ürünSaolun hocam. Discovery cihazı biraz uğraş ister galiba,kablo tesisatı,torpido,çerçeve kodlama ne bileyim,set olarak bulamadım açıkçası,yanılıyormuyum hocam?
Apo usta 6000tlye hallediyor.Saolun hocam. Discovery cihazı biraz uğraş ister galiba,kablo tesisatı,torpido,çerçeve kodlama ne bileyim,set olarak bulamadım açıkçası,yanılıyormuyum hocam?
Mib2 mi?ve herşey dahilmi,kodlamalar felan?Apo usta 6000tlye hallediyor.
Çerçeve bile içinde. Benim yönlendirdiğimi söylersiniz.Mib2 mi?ve herşey dahilmi,kodlamalar felan?
Tabi ki hocam. Parça numarasına kadar yazabilirsiniz.Discover pro taktırsak kaskoya işletebiliyormuyuz?
çok saol hocam ya ilginiz için,sizinle bi ara iletişime geçicem hocam müsade ederseniz.Çerçeve bile içinde. Benim yönlendirdiğimi söylersiniz.
Bende düşünüyorum, beraber gidersek bir şeyler yapabilir, banada haber verirsin.Değerli görüşleriniz için,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,Discovery ye karar kıldım sayenizde...