Polo crossumla yolculuğa devam

EMRAH ATTS

Katılımcı Üye

Değerli dostlar bu konuya açılışı ben yapmak istedim geçen hafta yaklaşık 5 aydır düşünüpte bir türlü karar veremediğim bir araç vardı aklımda ne yapsam diye düşünürken polo cross geldi aklıma az yakan normal kaçan olsun dedim 

bu canavara karar verdim inanırmısınız keyif veriyor farklı bir model olmuş sonuçmu aldı buda yeni tüplü ve öfkelim

Tekrar .hayırlı olsun aracın Hocam.

Yalnız resimde paylaş ki herkes görsün bu güzelliği  :'(

91b5011c0bf72dfd406cd915a7e29ec4.jpg
8b0eaa8f6180eb6deaa365cb78a80b81.jpg
e5bb219163c72c9db23c7622d33e1e05.jpg
7f1f6372111577e49931fa01e48ff152.jpg

Biraz uğraştırdı fotolar :D

En son foto babasının yanında utandı

Emrah hocam güle güle kullanın. Bana da bulalım bir araç :)

Emrah hocam güle güle kullanın. Bana da bulalım bir araç [emoji4]
Harun hocam bu araba neden tutmamış anlayamadım az var piyasada evet ama farklı bir tarz olmuş yükseklik rahatlık konfor beni bi tık öne attı sanki haa bir golf olamaz tabiki şöyle söyliyim [mention=22]fcsrn[/mention] kardeşimin focustan güzel gibi geldi bana [emoji3]

Harun hocam bu araba neden tutmamış anlayamadım az var piyasada evet ama farklı bir tarz olmuş yükseklik rahatlık konfor beni bi tık öne attı sanki haa bir gilf olamaz tabiki şöyle söyliyim [mention=22]fcsrn[/mention] kardeşimin focustan güzel gibi geldi bana [emoji3]
Bir zahmet ondan güzel olsun.

@EMRAH ATTS hocam hayırlı olsun. Polonun sloganı "Polo Büyüksün" sizin cross bu sloganın hakkını en iyi veren Polo maşallah. 

Harun hocam bu araba neden tutmamış anlayamadım az var piyasada evet ama farklı bir tarz olmuş yükseklik rahatlık konfor beni bi tık öne attı sanki haa bir gilf olamaz tabiki şöyle söyliyim @fcsrn kardeşimin focustan güzel gibi geldi bana :D
Abim öncelikle hayırlı olsun, Rabbim kaza bela ceza vermesin inşallah. 

2006 ekim çıkışlı sıfır olarak cross değilde normalini almıştık bu seri polonun. Çok güzel araba gerçekten. Belki uçmuyor kaçmıyor ama her işimizi görüyordu. Biz aldıktan 1 ay sonra yan sokakta birisi croos polo alınca her görüşümde iç çekiyordum. :)  Çok hoşuma gidiyor gerçekten. 

"@fcsrn kardeşimin focustan güzel gibi geldi bana :D " kısmına gelirsek. 

Ben susuyorum, resimler konuşsun. :)  

Bu yakıt değerleri yukarı da hız denemesinden sonra yol bilgisayarı sıfırlandı, hız 110km/h sabitlendi. Mesafe sayacı da sıfırlandı. 3 kişi yarı dolu bagaj. 

Eve geldiğimde de 3.8L/100km ortalama tüketim, 88km/h ortalama hız vardı. Bu değerlere Tokat ve Amasya şehiriçi de dahil. :)  

90'a sabitlesem yakıt üretecek. :D  

@EMRAH ATTS abim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Gizli özelliklerini açmayı düşünürseniz Çatalca'da tanıdığımız çok kral bir abimiz var, mutlaka yardımcı olacaktır :D

Geri