Araç yıkamak için kapalı otopark


designer

Üye
Katılım
14 Kas 2016
Mesajlar
59
Tepkime puanı
11
İsim
Mehmet
Kasım ayında confortline bir Golf satın aldım. Daha önce Ducati Monster 620 motor sahibiydim ve motorumu kendim yıkardım. Ancak konu hakkındaki bilgisizliğim nedeniyle o günlerde bulaşık detarjanı ile yıkıyordum. 

Arabayı alınca biraz araştırma yaparak işe girişmek istedim. Birkaç google araması sonrasında ise detailgn hobisinden haberdar oldum. Birkaç haftada yüzlerce liralık alışveriş yaparak yıkamaya hazırlandım. Ancak temel problemim, oturduğum sitede kapalı bir yıkama alanının olmaması. Bu nedenle kendim yıkama yapabileceğim, kapalı bir alan arıyorum. Kendi şampuanım, köpük pompam, bezlerim, cilalarım, fırçalarım var ve onları kullanacağım. Kapalı alan aramamın sebebi araca elle cila atmak ve üstüne yine elle koruma yapmayı istemem. Olabildiğince tozdan ve soğuk havadan uzak olmam gerekiyor. Bu nedenle jetonlu yıkama yapılan benzinlikler işimi görmüyor.

Aradığım yerdeki özellikler:

- Kapalı otopark olması ve yıkama sonrasında cila ve koruma yapabileceğim bir boşluğunun olması. (1-2 saat sürecek cilalama işlemim)

- Yıkama sırasında sadece basınçlı suyu ve vakım makinesini kullanmama izin vermesi

- Arabasını kendi yıkayan, meraklı kişilerle iyi geçinmesi :)  

İstanbul Sarıyer'de oturuyorum. Bana yakın bir yerler olursa süper olur. En azından avrupa yakası olsa şahane olur. Gerekirse kullanıma para da ödeyebilirim. Eğer evinin garajına davet etmek isteyen birileri olursa, kahveyi, çayı ve ikramlıkları ben getiririm :)  Amacım rahatça arabayla ilgilenebileceğim, dertsiz bir yer bulmak.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt