Manisa'nın Manisa olmayan tarafları: Demirci ilçesiVaay neresinden Manisa'nın
Manisa olan taraflari sanayiden geçilmiyor en iyisi Demirci gibi yerler vallaManisa'nın Manisa olmayan tarafları: Demirci ilçesi![]()

O kadar yüksek hızlara rağmen ortalama yakıt çok yükselmemiş.Şanlıurfa-Ankara Gölbaşı arasında en yüksek uzun yol yakıt verilerime ulaştım. Yolun hemen hemen hepsi otobanlarda geçti. Şanlıurfa-Adana otoyolu bildiğimiz gibiTır yoğunluğu ve pozantı rampasında 80-90 ile sol şeridi kapatan nissan micralar falan
Ankara-Niğde otoyoluna ise kelimenin tam anlamıyla bayıldım. (Her ne kadar otoyol ücreti yüksek olsa da) Trafik çok az, otoyol hız sınırı yüksek. Otoyolda 150-170 arasında ilerledim genelde, yol tabiri caizse aktı resmen. Bu hızlarda golfün sunduğu yalıtım, konfor ve sürüş keyfinin tadına varıyorsunuz.
![]()
Evet 1.0 TSI şaşırtmaya devam ediyor.O kadar yüksek hızlara rağmen ortalama yakıt çok yükselmemiş.
Eğer 160-170 gibi hızlara çıktıysanız yakıt tüketimi çok iyi.Şanlıurfa-Ankara Gölbaşı arasında en yüksek uzun yol yakıt verilerime ulaştım. Yolun hemen hemen hepsi otobanlarda geçti. Şanlıurfa-Adana otoyolu bildiğimiz gibiTır yoğunluğu ve pozantı rampasında 80-90 ile sol şeridi kapatan nissan micralar falan
Ankara-Niğde otoyoluna ise kelimenin tam anlamıyla bayıldım. (Her ne kadar otoyol ücreti yüksek olsa da) Trafik çok az, otoyol hız sınırı yüksek. Otoyolda 150-170 arasında ilerledim genelde, yol tabiri caizse aktı resmen. Bu hızlarda golfün sunduğu yalıtım, konfor ve sürüş keyfinin tadına varıyorsunuz.
![]()
Araç manuel, 6. vites verileriEğer 160-170 gibi hızlara çıktıysanız yakıt tüketimi çok iyi.
Aynı rotayı Niğde otoyolunda 150-160 tag otoyolunda olabildiğince 140 sbt gitmeye çalıştığımda 1.2 tsi da 6.5 litrelerde oluyor aracım.
Şanzıman oranı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Araç 7. Viteste 3 bin devirde giderken kaç km/h süratle gidiyor ?
Aracınızın impression olduğunu bilmiyordumAraç manuel, 6. vites verileri
3 bin devir tam olarak kaç hıza denk geliyor bilmiyorum fakat bahsettiğim hızlarda 3500-3900 aralarında hatırlıyorum deviri.