Serkan hocam maşallah. Araç orjinal r-line paketmi?Buda bizim evlat
Bomboş alışveriş otoparkı bulmuşken çekim dedim
Ekli dosyayı görüntüle 4998
Ekli dosyayı görüntüle 4999
Ekli dosyayı görüntüle 5000
Sonradan gurme bu araçSerkan hocam maşallah. Araç orjinal r-line paketmi?
Oyleyse arakada Tsi veya Golf yazmıyormu?
On tamponda siyah plakalık varmıydı?
Guzelmis hocam bende enderden ilk golfe rline tampon almistim. Aracin ifadesi inanilmaz degismisti.@Negatiwe
yusuf hocamın dediği gibi sonradan R-Line
enderelkt. Ön ve arka tampon orginal yan marşpiyel enderde tanesi 1700 tl olduğu için başka yerden buldum hiçbir farkı yok plastik. Bir tek spoiler kaldı onuda önümüzdeki ay.
Bu yıl alsaydım aracı kesin rline paketli alırdım aracı çok hırçın gösteriyor sokak başındaki gençler hayli taciz ediyo baka kalıyolar
Soru bana gelmemiş ama cevaplamak istedim yanlış olmasın diye 1/43 küçük boy 1/18 olması lazım sitede ben aldım geçenlerde onlar büyük boy 105 lira olması lazım.@Negatiwe hocam merhaba bu model araci vw shoptan almak istiyorum da bu resimdeki dogru arac degil mi sonra yanlis veripte kucucuk bsy almiyim
Ekli dosyayı görüntüle 5024
3 ay beklemek lazım. Cam tavan durban u led alın@driver_can evet hocam telden baktigim icin yanlislik yapabiliyorum kusur bakmayin, o olcekleri buldum dediginiz ama bu seferds tugnsten var kursun gri yok onuda mi siparis vericez acaba
Merhaba hocam ölçek 1/18 olani almalisiniz.@Negatiwe hocam merhaba bu model araci vw shoptan almak istiyorum da bu resimdeki dogru arac degil mi sonra yanlis veripte kucucuk bsy almiyim
Ekli dosyayı görüntüle 5024