İşte Benim Golf'üm


Dünyanın en tehlikeli yollarından bir tanesi olarak kabul edilen Derebaşı Virajları'na giden D915 yolu. Of'tan 50 kilometre içeride saklı cennettir kendisi; sizi 2500 metreye kadar çıkartır.

Tabii virajların başlangıcına az kala yol topraklaşıyor; bunu da not etmekte fayda var. Sisli de olsa Youtube kanalımda bisiklet üzerinde A'dan Z'ye bilgi verdiğim bir video var; yakında güneşli hâlini de yükleyeceğim :)   Buradaki yazımdan da bilgi alabilirsiniz: https://www.bisikletforum.com/konu/d915-derebasi-virajlari-ucan-yoldan-gecmek.162079/

Fotoğrafın çekildiği viraj: https://goo.gl/maps/PWqALpxoBzhGb7HP6

Derebaşı virajları:
20171023_2_26437272_27084090.jpg
Benim popo yemez buraya çıkmaya 

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC

Dışı leş gibi ama yarın yola çıkacağım için içi temiz olsun dedim, camdan süpürgeyi salladım ve içini süpürdüm :D Araç içi kameranın da kablosunu gizledim gayet güzel oldu :)

xmSFRb.jpg


xmSMOs.jpg


xmS8iG.jpg


Edit: Anahtar kılıfı annemin pembiş pembiş :D

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Recep Gül araçta app connect açıksa eğer jailbreakli iphone cihaza carbridge programı yükledim satın alarak.Daha sonra vlcplayer indirerek yada herhangi bir internet kanalıyla youtube vs herşeyi açabiliyorsunuz.

 

Androidde nasıl oluyor peki can hocam video izleme olayı 😊
Androidde'de telefonu root yapmanız gerekli, eğer garantisi varsa devre dışı kalır root yaptığınızda. Eğer sorun etmiyorsanız youtube de uygulamalı videoları mevcut kendiniz de yapabilirsiniz. 

 

Geri
Üst