Hayirli olsun hocamPolo ve golf gitti passatla yolumuza devam ediyoruz .
/monthly_2020_06/C105F033-46CB-4CA5-A4E8-398A413BCB6F.thumb.jpeg.832c40c8f86bf366c6ca3010d540c4c2.jpeg
Baklava.xls ekledim
Hayirli olsun hocamPolo ve golf gitti passatla yolumuza devam ediyoruz .
/monthly_2020_06/C105F033-46CB-4CA5-A4E8-398A413BCB6F.thumb.jpeg.832c40c8f86bf366c6ca3010d540c4c2.jpeg
Hocam ben de saüde okuyorum . Arkadaşlar ne kadar okurken şehri kötülesede gittikten sonra özlüyorlar@mbonat vay be öğrencilik yıllarıma geri gittim sakaryaya özlemişim![]()
Hocam aç karnına tatlı yenmez görüyorum ve artırıyorum . Islama köfte + tatlı diyorum
Ooooo ağzınızdan bal damlıyorHocam aç karnına tatlı yenmez görüyorum ve artırıyorum . Islama köfte + tatlı diyorum [emoji4]
hocam ben sadece bölümümü kötüledim sonra istanbula geçtim okuldan ziyade şehri özlüyorumHocam ben de saüde okuyorum . Arkadaşlar ne kadar okurken şehri kötülesede gittikten sonra özlüyorlar![]()
Maşallah hocam, ilk fırsatta renault plakalıklarından kurtarın bence koca oğlanı.

Şehir aslında güzel hocam etraf illere yakın . Doğa konusunda gezebilecek çok yer var . Eğlence mekanı ve ulaşım biraz zayıfl ama onlarda da ilerliyoruz .hocam ben sadece bölümümü kötüledim sonra istanbula geçtim okuldan ziyade şehri özlüyorum![]()
Hayır hocam namı size kadar geldiyse denemek isterim@mbonat hocam ekmek teknesi kokorecciyi taniyor musun
kesinlikle katılıyorum. aynı fikirdeyimŞehir aslında güzel hocam etraf illere yakın . Doğa konusunda gezebilecek çok yer var . Eğlence mekanı ve ulaşım biraz zayıfl ama onlarda da ilerliyoruz .
Haha yok hocam sahibi arkadasimda sorayim dedimHayır hocam namı size kadar geldiyse denemek isterim [emoji4]