Furkanalkis
Üye
- İsim
- Furkan
Hoba, maşallah hocam göz kamaştırıyor. Temizliğin hakkını vermişsiniz.
Saolun hocam, sizinkiler gibi yapılı değil ama rengiyle kendimizi avutuyoruzHoba, maşallah hocam göz kamaştırıyor. Temizliğin hakkını vermişsiniz.
Estağfurullah hocam yapı meselesi değil, tutku meselesi bu. Önemli olan araca temizlik manasında nasıl baktığınızdır. Rengi hakkaten çok güzel maşallah hep böyle temiz kalsalar keşkeSaolun hocam, sizinkiler gibi yapılı değil ama rengiyle kendimizi avutuyoruz![]()
Yerinde bir karar vermişsiniz hocam, bence gayet Güzel bir kombin olmuş zaten. Konfor anlamında da rahatsa deymeyelim keyfinize.@tiesay teşekkür ederim hocam, bu araçtan beklentim günlük kullanım ve konfor olduğu için büyütmedim jantları fakat fabrika çıkışlı olanları siyah yapmış bir önceki sahibi bende bozmadım.
Diğer aracımda 20 jant 35 yanak kullanınca, golfe binince kendimi uçan halıya binmiş gibi hissediyorumYerinde bir karar vermişsiniz hocam, bence gayet kombin olmuş zaten. Konfor anlamında da rahatsa deymeyelim keyfinize.
Kazasız belasız nice 100 bin km.
Bu gidişle öyle olacak valla, fiyatlar uçtu gittiKazasız belasız nice 100 bin km.lere inşallah.
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin. Siyahın asaleti bir başka
Saolun hocam siyah renk çok güzel duruyor . En koyu cam filminden sonra daha güzel gözükür diye düşünüyorum. En kötü yanı ise siyah rengin bakımı . 1.6 tdi dsg hocamMaşallah hocam Allah kaza bela vermesin. Siyahın asaleti bir başka1.5 Tsi herhalde.