Polo Trendline İçin Fonksiyonel Direksiyon!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eakdal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Esat
Arkadaşlar selam, aliexpressde şöyle bişey buldum. Bunu takip çalıştırmak mumkun mudur? Aracim Polo 6R Trendline. Satıcı çalışacağını iddia e diyo :/ 

http://s.aliexpress.com/bymiQv6b

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun dışıda birkaç kontrol modülü ve elektrik tesisatı gerekebilir, ihtiyacınız olan malzeme listesini çıkardıktan sonra almanız daha mantıklı olacaktır.

Hocam satıcı aktivasyon gerekmiyor diyorsa alınır

@Utku Lekesiz Hocam haklısınız fakat bende bilmiyorum ne gerekiyo. Araştırmalarına göre farklı araçlar için sonuç alanlar var, alamayan da var. Ben montajı nerde yaptirabilirim onu bile bilmiyorum :)  

@yusuf Hocam satıcıya modul sordum oda "Dear Esat,Hello again!Acutally this button is with build in module, no need to buy module extra.And it can fit your car." Dedi. Bilmiyorum ama çok isterim böyle bişey varsa...

@msks996 Hocam araştırmalarım sürüyor. Bunu uygulamak mümkün, airbag kablosu ve BCM kablosu gerekliymiş. Bunlarla birlikte 105$ tutuyo. Satıcıyla pazarlık edilebilir. Fakat asıl ve en büyük sorun montajı kim yapacak :)  Montaj içinde 300-400 isterlerse değermi bilemedim. Siz istanbuldamısınız hocam? 

Arkadaşlar EE ile görüştüm benim aracımda modül bulunduğundan kablo çekilmesi yeterliymiş ve 150 TL fiyat verdiler, yaptırıcam sanırım :)  

Geri