- İsim
- Emrah Şentürk
Uludağ'dan sürekli indiğiniz için 3.2 yakması normal. Bir de çıkarken bakmak lazım kaç yakıyor diye

Uludağ'dan sürekli indiğiniz için 3.2 yakması normal. Bir de çıkarken bakmak lazım kaç yakıyor diye
Evet sürekli iniş guzergah.cıkişta ta 10 gibi bi şey yakmıştı. Ortalama 6,5 lara geliyor .Uludağ'dan sürekli indiğiniz için 3.2 yakması normal. Bir de çıkarken bakmak lazım kaç yakıyor diye![]()
Benim yakıt tüketimi hep şehir içi 4 lastik kışlık ve erzurum genelde işe gidip gelişte kullanıyorum yaklaşık 6-8 km sonra ulaşıyorum işebenim araçta 1070 klmtrede 1.4 tsi manuel... depoyu fulledim.. yaklaşık 280 kilometre uzun yolda yaptım kalanı şehir içinde yaptım şuan 624 klmtre oldu azıcık kaldı [emoji4] 50 kilometre ya yapar ya yapmaz... şu rodaj dönemi bitse murat beyin dediği gibi normal değerlere döneriz sanırsam....
ama 1.4 tsi manuel olan arkadaşların full depoyla sehir içi ve dışı kaç kmtre yaptıklarını merak etmiyo değilim....
valla hemşerim bende balıkesir bandırmadayım... buranın ışıkları ve yokuşu bol ama şunu anladım genelde dikkat edersen hep insanlar şehir içi çok yakmasından şikayet ediyolar!! mesela benim bulunduğum konuma göre fabrika verisini şehir içinde tuturmam mümkün değil.... ama senin bulunduğun konum soğuk kış şartları + kış lastiği+ klima açıktır+ yani gardasım rodajı bir tamamlıyalım ondan sonra bende zaten burdan gerekli rakamları fotoğraf çekip paylaşıcam paslaşırızzBenim yakıt tüketimi hep şehir içi 4 lastik kışlık ve erzurum genelde işe gidip gelişte kullanıyorum yaklaşık 6-8 km sonra ulaşıyorum işe
Kış şartlarının etkisi büyük zaten varacağımız yere kadar ancak ısınıyor motor ben özellikle yazın ne yakar onu merak ediyorum. Paylaşımları yaparız yine saygılarvalla hemşerim bende balıkesir bandırmadayım... buranın ışıkları ve yokuşu bol ama şunu anladım genelde dikkat edersen hep insanlar şehir içi çok yakmasından şikayet ediyolar!! mesela benim bulunduğum konuma göre fabrika verisini şehir içinde tuturmam mümkün değil.... ama senin bulunduğun konum soğuk kış şartları + kış lastiği+ klima açıktır+ yani gardasım rodajı bir tamamlıyalım ondan sonra bende zaten burdan gerekli rakamları fotoğraf çekip paylaşıcam paslaşırızz
eyvallah gardaşım ilk bahar yaz ayları nasıl olur paslaşırız sevgiler saygılar bizden iyi akşamlarKış şartlarının etkisi büyük zaten varacağımız yere kadar ancak ısınıyor motor ben özellikle yazın ne yakar onu merak ediyorum. Paylaşımları yaparız yine saygılar