Golf 7 Katlanır Ayna


@Furkan96 Merhaba Furkan. Söylediğin tüm şeyler Donanımsal değişiklikler gerektiriyor. Katlanır ayna seti alman gerekiyor (Set içeriğinde sağ sol ayna ve kumandası var). Kayar sinyalleri de aynı şekilde harici alman gerekiyor. 

Kayar sinyaller için genelde Aliexpress sitesi tercih ediliyor. Fiyat ortalama 200 TL bandında. Tabiki buna biraz gümrük vergisi de ekleniyor. Tak çalıştır şeklinde oluyor ve montajı gayet kolay. Youtube'da bulabilirsin. Herhangi bir kodlama gerekmeksizin çalışıyor.

Katlanır ayna için ise Aliexpress'den ziyade TR'deki satıcılar toplu aldıkları ve kargodan kar ettikleri için daha uygun fiyat verebiliyorlar. Şu anda genelde VAG Store işi yapan instagram sayfalarında montaj dahil 1300 liraya A kalite montaj dahil ürünler bulunuyor. Orjinal fabrikasyon aynalar ise yaklaşık 2800 TL bandında (Kumdanda ünitesi hariç). Montaj sonrası kısa bir VCDS kodlaması gerekiyor, bunu da montaj yapan firma zaten fiyata dahil bir hizmet olarak sunuyor.

Aracınıza comfortline yazdığınız için kapı için ünitelerinin değişimine gerek yok. Midline Plus olsa idi, bu fiyatlara kapı içi ünitelerinde eklenmesi gerekirdi. 

iyi forumlar. 

 

Merhaba arkadaşlar, Ankarada bu işi satan ve yapan güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz? Ayrıca atlantik mavi benim renk. Renk işi hallediliyor mu orjinal gibi görünüyor mu? 

 
Katlanır ayna montajından sonra, kontrol tuşu ile katlama işini kodladım, ancak araç kumandasından aracı kilitleyince  katlanması için gerekli kodlamayı bilen var mı?

 
arkadaşlar bu uzakdoğu aynalarda titreme gibi sorunlar oluyor mu?

önceki ford aracıma sonradan yan sanayi katlanır ayna yapmıştık, rölantide gövde ve ayna camı titreme yapıyordu

 
Merhaba. Katlanır aynanın orijinal mi yoksa Çin ya da Taiwan malı mı olduğunu nasıl anlarız. Uzaktan çıkma orijinal katlanır ayna almak istiyorum. Kontrolünü nasıl sağlayabiliriz.
 

Geri
Üst Alt