ft19 Katılımcı Üye Katılım 23 Kas 2015 Mesajlar 1,100 Tepkime puanı 330 Konum Ankara İsim Faruk Araç 2024 TİGUAN Rline 28 Ara 2016 #16 Negatiwe dedi: Önceki aracımda orijinal olmayan ön tampon eki mevcuttu, vida bile atılmadan cuk oturuyordu. Birleşim yerlerindeki çizgiler hatasızdı. Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş. Orjinal gibi duruyor. Boyasız olarakmı takılıyor. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Negatiwe dedi: Önceki aracımda orijinal olmayan ön tampon eki mevcuttu, vida bile atılmadan cuk oturuyordu. Birleşim yerlerindeki çizgiler hatasızdı. Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş. Orjinal gibi duruyor. Boyasız olarakmı takılıyor. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Negatiwe Efsane Üye Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,006 Tepkime puanı 4,462 Konum İstanbul İsim Serdar K 28 Ara 2016 #17 ft19 dedi: Güzelmiş. Orjinal gibi duruyor. Boyasız olarakmı takılıyor. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boyasız geliyor gri renkte, ben kendim özellikle mat siyaha boyadım.
ft19 dedi: Güzelmiş. Orjinal gibi duruyor. Boyasız olarakmı takılıyor. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boyasız geliyor gri renkte, ben kendim özellikle mat siyaha boyadım.
KS KS V Vanery Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 234 Tepkime puanı 141 Konum İzmir İsim Vaner Araç Golf 8 R 28 Ara 2016 #18 mrtcntkn dedi: @Vanery bu ek parçalarla ilgili bir sıkıntın var abi [emoji4] leonda da spoiler kırılmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla ... Doğru hatırlıyorsun. Ne çektim aaaah [emoji15] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mrtcntkn dedi: @Vanery bu ek parçalarla ilgili bir sıkıntın var abi [emoji4] leonda da spoiler kırılmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla ... Doğru hatırlıyorsun. Ne çektim aaaah [emoji15] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi