- İsim
- Kadir
Saolun hocam benim araçta dsg olsaydı 100 defa daha düşünürdüm. Haklısınız. Amin cümlemize.HAYIRLI OLSUN .BEN DE DÜŞÜNÜYORUM ARAÇ OTAMATİK TEK DÜŞÜNCEM DSG.KAZASIZ BELASIZ GÜNLER..
Saolun hocam benim araçta dsg olsaydı 100 defa daha düşünürdüm. Haklısınız. Amin cümlemize.HAYIRLI OLSUN .BEN DE DÜŞÜNÜYORUM ARAÇ OTAMATİK TEK DÜŞÜNCEM DSG.KAZASIZ BELASIZ GÜNLER..
Kendince hakkı olabilir belki ama yüzde 30 güç artışı var o yüzden bir kutu içi rahatlatmaya yarar bence. Zaten bir performans beklemek yerinde olmaz kutu içi k&n'den. Bende de 1.2 var yazılım olmamasına rağmen k&n kutu içi + forge dumpvalve taktık. Allah izin verirse MST açık hava filtresi düşünceside var.Hocam k&n kutu içi filtre de alacaktım ancak 1.2 ile 1.4 lerin hava filtreleri aynıymış yani benim hava filtresi bu yazılıma yeter diye düşünüyordum sonra yazılımı yaptırdığım arkadaş filtre de satıyordu ancak yazılımdan sonra k&n filtreyi 1.4 lere tavsiye ediyoruz ve sonuç alıyoruz 1.2 lerin orijinal filtresi bu yazılıma yeter dedi. Adamın elinde filtre var ve de satmak için uğraşmayıp açıklama yaptı. Benim düşündüklerimi anlattı bana böylece teyit etmiş oldum.
Hocam sizin bi yazılım kalmış onuda halledersiniz inşallah güzel birşeyler çıkar.Kendince hakkı olabilir belki ama yüzde 30 güç artışı var o yüzden bir kutu içi rahatlatmaya yarar bence. Zaten bir performans beklemek yerinde olmaz kutu içi k&n'den. Bende de 1.2 var yazılım olmamasına rağmen k&n kutu içi + forge dumpvalve taktık. Allah izin verirse MST açık hava filtresi düşünceside var.
Evet hocam düşünüyorumda önce body kit yapacağız. Sonra İnşallah Maslak Powershop'ta Revo yazılım düşünüyorum stage 1.Hocam sizin bi yazılım kalmış onuda halledersiniz inşallah güzel birşeyler çıkar.
Her ikiside manuel miydi hocam? Bizde denedik stock haldeyken bu yüzden emin konuşmuştum.hocam 1.6 tdi ler 1.2 leri baya baya geçiyor yanlız bilginize@Mete45 ile kalkış yaptık videomuzda bulunuyor.
İkiside dsg hocam. @GUL'ün aracı 1.6 tdi octavia benimki 1.2 tsi golf.Her ikiside manuel miydi hocam? Bizde denedik stock haldeyken bu yüzden emin konuşmuştum.
golf 1.2 110 0-100 9.9sn 1.210 kghocam 1.6 tdi ler 1.2 leri baya baya geçiyor yanlız bilginize@Mete45 ile kalkış yaptık videomuzda bulunuyor.
Doğrudur hocam video da vardır ancak bizde denedik ikiside manuel 0-150 de bariz tdi arkamda kaldı, 50-150 de az fark vardı ama yine arkamdaydı.İkiside dsg hocam. @GUL'ün aracı 1.6 tdi octavia benimki 1.2 tsi golf.
Benim golf 105lik hocam 0-100 10.2 sn ve ağırlık 1229 kg gözüküyor.golf 1.2 110 0-100 9.9sn 1.210 kg
octavia 1.6tdi 110 0-100 10.7sn dsg 1.320 kg
ağırlık ve 0-100 golf lehine.Kafa burun giderler ama çok fark olacağını zannetmiyorum hocam .Yüksek hızlardanmı bahsediyorsunuz.Belki 150-160dan sonra dizel biraz farkı açabilir
750 TL taksitli fiyatı hocam peşin ödeme de 50-100 daha inebilir.fiyat ne hocam.