Sağol abi iyi şekilde sonuçlandı sağlığım yerinde şükür. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.Önceklikle geçmiş olsun… Umarım iyi bir şekilde sonuçlanmıştır…
Yeni aracın hayırlı olsun![]()
İnşallah hocam. Elbet bir günHayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanınEstağfurullah ne baş şişirmesi fikir alış verişi yapıyoruz neticede
zamanla daha iyileri olur inşallah
Teşekkür ederim Can Hocam Allah sizlere de kaza bela vermesin.Yeni aracınız hayırlı olsun Onur hocam, Allah kaza bela vermesin![]()
güle güle kullan kardeşim vallaSağol abim daha iyileri senin olsun diyeceğim de en iyisi sende zaten1650'ye verdim abi.
Sağol abim. Daha önce otomatik araç kullandım ama ilk defa sahibi oluyorum bakalım neler olacak.güle güle kullan kardeşim valla
Hocam hem geçmiş olsun, hemde hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallahHerkese merhaba değerli dostlarım abilerim,
Malumunuz burada paylaşmıştım başımdan bir ameliyat geçti ve 8.5 Impression paket aracımı satmak zorunda olduğumu söylemiştim. Aracımı geçen hafta sattım birçok modele baktım ama Golf alışkanlığım olduğu için hiçbiri içime sinmedi. Gönül Tesla istiyordu hatta yazıldım da @Oswinaldo Koray Hocamın çok başını şişirdim hakkını helal etsinama gel gör ki maddi açıdan beni epey zorlayacağını fark ettim bunun için ikinci el düşük km hatasız Golf Life bakmaya başladım fiyatlar uçuk geldi bayii ile iletişime geçtim ve sıfırının ikinci elden ucuz olduğunu gördüm
Bu vesile ile kapora gönderdim Pazartesi günü aracı teslim alacağım. Merak edenler için araç Opak renk Golf Life Adana İncirlik Aykan bayisinden 2.175.000 TL'ye satın aldım şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim isteyen hayal eden herkese daha iyisini nasip etsin. Sevgiler / Saygılar
Sağol Umut Hocam teşekkür ederimHocam hem geçmiş olsun, hemde hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah![]()
Teşekkür ederim hocam. Elbette teslim alır almazhayırlı olsun hocam yeni aracınızın fotolarını bekleriz.
Yeni aracın hayırlı olsun abim. Allah kazasız belasız arızasız doya doya binmeyi nasip etsin.Herkese merhaba değerli dostlarım abilerim,
Malumunuz burada paylaşmıştım başımdan bir ameliyat geçti ve 8.5 Impression paket aracımı satmak zorunda olduğumu söylemiştim. Aracımı geçen hafta sattım birçok modele baktım ama Golf alışkanlığım olduğu için hiçbiri içime sinmedi. Gönül Tesla istiyordu hatta yazıldım da @Oswinaldo Koray Hocamın çok başını şişirdim hakkını helal etsinama gel gör ki maddi açıdan beni epey zorlayacağını fark ettim bunun için ikinci el düşük km hatasız Golf Life bakmaya başladım fiyatlar uçuk geldi bayii ile iletişime geçtim ve sıfırının ikinci elden ucuz olduğunu gördüm
Bu vesile ile kapora gönderdim Pazartesi günü aracı teslim alacağım. Merak edenler için araç Opak renk Golf Life Adana İncirlik Aykan bayisinden 2.175.000 TL'ye satın aldım şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim isteyen hayal eden herkese daha iyisini nasip etsin. Sevgiler / Saygılar
Sağol kardeşim. Hele bir kullanıp deneyim kazanayım katıl ya da katılma derimYeni aracın hayırlı olsun abim. Allah kazasız belasız arızasız doya doya binmeyi nasip etsin.
Adına çok sevindim. Ben de senin yanına mı katılsam acaba![]()
Teşekkür ederim hocam.Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.