DAB+ Tuner

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cempro

Üye
İsim
cem
Araç
Golf 8.5
Merhabalar,

Golf 8.5, ülkemizde satılan life/style/r-line donanım paketlerinde multimedya ünitesinde sadece AM ve FM seçeneği var sanırm. Mib4 ünitelerde DAB+ tuner var diye biliyorum; aktifleştirmenin bir yolu var mıdır? İstanbul ve Ankara'da DAB test yayını başladı.

Benim aracım 2024 model ve AM/FM mevcut.
2025 ve 2026 model yılı araçlarda radyo kısmında AM ve FM'in altında DAB+ seçeneği açık olan var mı?

bu dab+ olayını ben de merak ediyorum.

takip. (y)

Dap + ben aktif ettim

6-7 kanal var guzel muzik kanali yok

Dap + ben aktif ettim

6-7 kanal var guzel muzik kanali yok

Parametre açıp kapatarak mı? SFD2 engeline takılıyor mu? İşe yarar pek kanal yok ama olan özelliği de aktif etmek gerekmez mi?

Sizdeki ünitenin parça kodu nedir acaba? Anten ya da tuner gibi bir ilave yaptınız mı; bildiğim kadarıyla yeni nesil her ünitede DAB tuner ve antende alıcı donanımı mevcut. Fakat Doğuş Oto taleba okuma olayındaki gibi DAB+ nasılsa memlekette yok, kapatalım uğraşmayalım yapmış sanki...

Parametre açıp kapatarak mı? SFD2 engeline takılıyor mu? İşe yarar pek kanal yok ama olan özelliği de aktif etmek gerekmez mi?

Sizdeki ünitenin parça kodu nedir acaba? Anten ya da tuner gibi bir ilave yaptınız mı; bildiğim kadarıyla yeni nesil her ünitede DAB tuner ve antende alıcı donanımı mevcut. Fakat Doğuş Oto taleba okuma olayındaki gibi DAB+ nasılsa memlekette yok, kapatalım uğraşmayalım yapmış sanki...

5na harman unitem hocam kodlama ile aktif edildi bizde sfd yok

Dab anten taktim

Dab konum

Şimdi ülkemize 30 sene sonra geldi bu DAB radyo teknolojisi,

Buna rağmen eski teknoloji DAB yerine, DAB+ alt yapısı kurrmamışlar mı..?

Dab konum

teşekkürler. gördüğüm kadarıyla siz üniteye emanet gps+dab destekleyen bir anten takıp yapmışsınız.
bizim makyaflı golf 8 lerdeki ünitelerin durumu ne bilemiyorum.

Son düzenleme:
Şimdi ülkemize 30 sene sonra geldi bu DAB radyo teknolojisi,

Buna rağmen eski teknoloji DAB yerine, DAB+ alt yapısı kurrmamışlar mı..?
Evde DAB+ radyo var. Yayın DAB+ fakat bitrate düşük (96kpbs.) 12 kanal mevcut.

Geri