Golf 7 OBD Cihazı ve Uygulama Önerisi Lazım

obey00

Yeni Üye
İsim
Obey
Araç
Golf 7 2016 1.2 TSI DSG Comfortline
Selamlar; elimde yıllar önce aldığım bir tane Bluetooth bağlantılı en ucuz cihazlardan birisi var (fotoğrafı ekledim).
iPhone ile motor/şanzıman vs. arızaları detaylı tespit etmek, ek olarak belki gizli özellikleri de ilerde aktif etmeyi düşünüyorum.

• Bu cihaz iş görür mü? Yoksa önereceğiniz farklı bir cihaz var mıdır?
  • iPhone için "Car Scanner" adlı uygulamayı yüklemiştim ama mağazada çok sayıda uygulama var; önerebileceğiniz iPhone uygulaması/uygulamaları varsa onları da söyler misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

1791447165972.png

Merhaba,
Bende vgate-icar pro-2s var memnunum. Carscanner pro ile kullanıyorum. her işimi görüyor

obd eleven 2 kullanıyorum.

Konuda görselini eklemiş olduğum (muhtemelen en uygun fiyatlı) OBD cihazına sahibim; Car Scanner ile taradığımda logları kontrol ettim ve neredeyse tüm modülleri cevapsız bir şekilde okuyamadan skip'ledi. iOS ile mi uyumluluk problemi vardı bilmiyorum ama özellikle iOS ve Car Scanner gibi bir app ile birlikte arıza taraması yapabilen arkadaşlardan öneri alabilmeyi çok isterim. Gizli özellik kısmı benim içim olmazsa olmaz değil; önemli olan aracımı detaylı tarayabilmek arıza kodlarına bakmak ve silebilmek. Birinci önceliğim budur

elm 327 v.15 çift anakartlı olan var bende sadece android telefonda çalışıyor bilginiz olsunü ben eski telefona car scanner kurdum, gizli özellik arıza tespit vs baya bi işimi gördü

car scanner pro iyidir. hemen hemen obd11'in yapabildiği her şeyi yapıyor.

Geri