Mutu_1
Yeni Üye
Merhaba Herkese İyi Günler 2014 Golf 7 1.6 tdi. Aracımda Su seviyesi Uyarısı Alıyorum. Aracı çalıştırmadan Önce Suyunu kontrol ediyorum. Max seviyesinde duruyor. Aracı çalıştırıyorum bir süre sonra hareket ediyorum. Motor Sıcakken Kalorifer Yada Klima Açtığımda 20-30 km Sonra Su seviyesi Uyarısı Alıyorum Yedek Su deposunu Kontrol Ettiğimde Yedek su deposunun içinde Minimum seviyesinin çok çok altında su olduğunu Görüyorum Kapağını Kontrollü Bir Şekilde Araladığımda Dışarı Hava Çıkıyor Ve Su Max seviyesine Geri dönüyor. Bu arızaya çözüm bulmak için Aracımda Devirdaim (Perdesiz Tip) yedek su deposu Antifiriz Vs Hepsini yeni değiştirdim. Kalorifer yada Klima Açmadığım zamanlarda İse Yaklaşık 250 km'de bir 130-140km Üzeri Hızlara Çıktığımda bu arızayı veriyor. Herhangi bir su eksiltme vs Yok Antifirizi koyan usta Pompa gibi bir aletle havasını aldı Değişim sonrası Başına gelen varsa böyle bir durum yardımcı olabilir misiniz sorun neyden kaynaklanıyor. Expertizde slindir kapak contası testi yaptırdım. Sorun olmadığını bildirdiler. Birde motor Soğukken eğer ben yada benden önceki kişi kalorifer'i açık unuttuysa kontağı açtığımda foşur foşur su sesi geliyor. Bir süre
Son düzenleme: