1 milyon Golf tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zsoganci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dünyanın en mantıklı birkaç hareketinden bir tanesi olacaktır.

@Atesci hocamın dediği gibi Midline plus paket de alınabilir. Araç size boş gelirse zamanla doldurabilirsiniz.

İlk etapta ayağımı yerden kessin mantığı var ise benzinli veya dizel fark etmez alınabilir.

Sadece 1.2 tsi veya 1.4 tsi bakıyorsanız 1.2 tsi için motor gücü 110 hp (ruhsatta 81 kW) ; 1.4 tsi için ise 125 hp (ruhsatta 92-93 kw idi sanırım) olmasına özen gösterin.

122 lik veya 105 lik versiyonlardaki başınıza kronik yağ eksiltmesi gelme ihtimali muhtemel. Aracınızdan soğutmasın sizi sonra.

Manuel golfün zevki sizi çok tatmin edecektir. Yakın zamanda 1.6 tdi Midline plus manuel golf 7 sattım araç ağır hasarlı olmasına rağmen performansından ve araçtan çok çok memnundum.

1.2 tsi ile 1.6 tdi arasında ortalama 100 bin tl fark varmış.
Bütçeyi zorlayıp düşük km 1.6 tdi almak mantıklı gibi görünüyor.

1 milyon bütçeye 1.2 midline comfortline düşük km bulabilirseniz mantıklı alınabilir. highline ve dsg olsun dediğinizde 1m lere km ler genelde 200 bin üstü ve bi kaç parça değişen boya olabiliyor önceliğinizi belirleyip ona göre tercihinizi yapabilirsiniz

Midline Plus’ları —>Comfortline fiyatı isteyenler olabiliyor. İki donanım arasında fiyat karşılaştırması yapmayı ihmal etmeyin. Çünkü aralarında ciddi donanım farklılıkları var.

Daha doğrusu bazı kurnaz satıcılar aracı temiz ama Comfortline parası isteyebiliyor.

Motor olarak @Halilo dostumuzun dediği gibi 1.2 TSI 105 ps ve 1.4 TSI 122 ps motorlu araçlardan özellikle uzak durunuz. .

Yeni nesil motorlar:
1.2 TSI motorlu araçlar 81 kW (110 ps)
1.4 TSI motorlu araçlar 92 KW (125 ps)
olarak üretime girmiştir.

Hatırladığım kadarıyla 2015 modeller yeni nesil motorlar ile geliyordu. Emin olman için ruhsata bakmak gerek.

1.6 TDI motorda böyle bir durum yoktur.

Olabildiğince düşük km’li olsun. Mümkünse 100 bin km’yi geçmesin.

hocam golf cidden güzel mi güzel araba ama dizellerin hem yakıtı olsun hem yürütme maaliyeti olsun fazla, özellikele alacağınız araba düşük km de olsa yaklaşık 10--12 yılı devirmiş olacak metal yorgunluğu filan da devreye sokarsak bana çok mantıklı gelmiyor
sonradan paket yükseltme kısmında ise satarken eklediğiniz para cebinizden çıkmış oluyor 100k masraf ettım diyip aracın üstüne 100k koyamıyorsunuz tam yılını unuttum ama 1.2tsılarda da fazladan yağ yakma durumu var makyaj öncesı olması lazım.

asta

Geri