Akü tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Halit5737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halit5737

Üye
İsim
Halit
Araç
Golf mk5
Selamlar 2018 golf 7,5 için experde akü değerleri düşük demişlerdi. Araç içinden öğrenmenin yolu varmı? Birde değiştirsemmi diyorum her ihtimale karşı tavsiyeniz varmı? Araçta katlanır ayna sanrof vs var bunlar çok etki ediyomu 72 lik şart mı ve herhangi bi yerde değiştirtirsem eğer kodlama vs bişey gerekiyomu? Teşekkürler.

Selamlar 2018 golf 7,5 için experde akü değerleri düşük demişlerdi. Araç içinden öğrenmenin yolu varmı? Birde değiştirsemmi diyorum her ihtimale karşı tavsiyeniz varmı? Araçta katlanır ayna sanrof vs var bunlar çok etki ediyomu 72 lik şart mı ve herhangi bi yerde değiştirtirsem eğer kodlama vs bişey gerekiyomu? Teşekkürler.
Dıl72 ‘lik akünün sizin aracınızla ilgiisi yok,

Aracınızın aküsü %90 ihtimalle 60 Ah veya %10 ihtimalle 70 Ah ‘tır.

Standart akü değil, EFB tip akü almanız gerekir şarttır..!!

Önce kaputu açıp akünizün Ah feğerine bakınız.

Varta EFB 60 Ah (N60 kodlu)
veya
Varta EFB 70 Ah (N70 kodlu)

Kaputun altındaki mevcut akü kaç Ah ise ona göre akü alınız. Tavsiye olarak Varta en iyisidir.

Aracınıza en uygun akü budur.

df256aa8-4a0a-438c-b579-e00878812a7a.jpeg

Dıl72 ‘lik akünün sizin aracınızla ilgiisi yok,

Aracınızın aküsü %90 ihtimalle 60 Ah veya %10 ihtimalle 70 Ah ‘tır.

Standart akü değil, EFB tip akü almanız gerekir şarttır..!!

Önce kaputu açıp akünizün Ah feğerine bakınız.

Varta EFB 60 Ah (N60 kodlu)
veya
Varta EFB 70 Ah (N70 kodlu)

Kaputun altındaki mevcut akü kaç Ah ise ona göre akü alınız. Tavsiye olarak Varta en iyisidir.
Tam emin değilimde bu akşam bakayım 60 lık vardı sanki üstünde aracı yeni aldım. Ama marj almada iç ışıklarsa filan sıkıntı yok exper değerler düşük dedi biraz o yüzden değişim dedim.

Obd2 cihazın varsa akü şarj durumunu kontrol edebilirsin ama arkadaşın üstte resmini attığı aküyü al kesinlikle değiştireceksen

@forzaGilles merhaba benim aracımda da akü ömrümü doldurmaya başladı 70 amper varta agm akü var üstünde , yeni aküyü efb mi almalıyım agm mi

@forzaGilles merhaba benim aracımda da akü ömrümü doldurmaya başladı 70 amper varta agm akü var üstünde , yeni aküyü efb mi almalıyım agm mi
(Sonbahar 2012 ile Kasım 2016) arasında üretilen Golf Mk7 TDI motorlu araçların aküsü fabrikadan AGM tip olarak gelmiştir, yani AGM akü almalısınız,

AGM akü, en uzun ömürlü akü tipidir. Askeri teknolojiye sahip bir aküdür.

Bilen bilmeyen yorum yapmış her zamanki gibi. AGM akü EFB ye göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu nedenle AGM akü almanızı öneririm.

Bilen bilmeyen yorum yapmış her zamanki gibi. AGM akü EFB ye göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu nedenle AGM akü almanızı öneririm.
Vaaayyyy sen mi biliyorsun delikanlı ????

Geri