Bir Devrin Sonu Geliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok sevindim abi senin adına. Yakın zamanda bende ilan gireceğim Golf için. Elektrikli aracın siparişini verebilirsem

Son yakıt zamlarından sonra mantıklı hareket, hayırlı olsun.

Selam Dostlar

Kizima Tesla aldıktan sonra benimde epey hoşuma gitti oyuncak araba

4 milyon bütçe ile elektrikli arayisina girdim

Once cla 350 elektrikli baktim

725 km menzil 340 hp 4 ceker vergisi 70 bin duyunca sildim

Audi Q4 etron 55 baktim uzman galerici 2.eli zor arac diyince eledim

Geriye tek tesla kaldi fiyat performans araci

Bu hafta 7 yildir bindigim Golf 7 ve 7.5 aracimi satmaya karar verdim satisa hazirlayip yıka parllat ilana koyacagim

Satilik basligina koymadim ozellikle goygoy muhabbet sohbet olsun diye buraya konu actim

Teslanin da kaporasini verdim baska arac bakmiyorum

Kizimin araci 15 gunde satildi bakalim benim arac ne kadar zaman da satilacak

Herseyin hayirlisi kısmet bakalım

Allah herkese gönlüne göre versin
Abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

benimde satmaya niyetim var güzel makul bir alternatif bulduğum zaman hayırlı olsun

Abi şarj sorunun yoksa bence en mantıklısı. Bu yakıt ve bakım maliyetlerini düşününce çok doğru tercih. Hayırlısı olsun memnun kalırsan belki bizde arkandan geliriz :)

Hayırlı satışların olsun hocam. benim araçta ilanda elektirikliye geçemesemde dizelden benzinli F10&F30 geçicem. Dizel çok yordu beni tamam az yakıyor eyvallahta ağır bakımda fazla fazla zarar yazıyor...

Birde işin garibi ne olursa olsun arıza kaydı düşmüyor bi enjektör sesini çözelim diye kaç tane parça değiştirdim. Bmw de hiç değilse araba motor yediği zaman çözümü belli rektefiye yaptırıp devam ediyorsun aylarca arıza aramıyorsun ama golf süründürüyor adamı perişan etti beni :(

veya aynı paraya 1.5 tsi elegance paket cam tavanlı hatasız boyasız 70 bin km civarı passat bulabiliyorum. ama Dsg olması soğutuyor ZF nin keyfini hiç bir otomatik şanzımandan alamadım

Abi şarj sorunun yoksa bence en mantıklısı. Bu yakıt ve bakım maliyetlerini düşününce çok doğru tercih. Hayırlısı olsun memnun kalırsan belki bizde arkandan geliriz :)

Sagolasin hocam

Sarj olayini pilliye gecince bakariz su akar yolunu bulur :)

@UBC53 sağolasın hocam

Sende isallah istedigin fiyata satip gönlünde yatan aslani almak nasip etsin

Geri