2024 Golf Impression aracım ne kadar eder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Menza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senin yanlışlarını cok düzelttiğim icin kanaman olması normal :D. akıl var mantık var. 2+2=4 tür her zaman. 1900 tertemiz life dsg varken 1700 bomboş manuel imp almak mantık işi değil.
Sen yanlış duzeltmiyosun ukalaik yapiyosun 1900 e life vardır 1000cc ama 2200ede var bu arabada bomboş değil bu arada manuel müthiş zevkli ve performanslı tabi tercih meselesi kanama işine gelince üzülme hergenc kızda olur

Hocam ihtiyaçtan vs. satılıksa aracınız ve 1600 veriyorlarsa hemen verin bence. Ben Ağustos 10 gibi 1500'e verdim beyaz renk hatasız 18.000 kmde 8.5 Impression aracımı. Life aldım sıfır. Acelesi yok diyorsanız bilemem. Ama 1500 psikolojik sınır oldu manuel araçlarda. Herkes otomatik almak istiyor piyasada. Ki ben manuel seven, manuel taraftarı biriyim ancak piyasa gerçekleri diye de bişey var.

Hocam ihtiyaçtan vs. satılıksa aracınız ve 1600 veriyorlarsa hemen verin bence. Ben Ağustos 10 gibi 1500'e verdim beyaz renk hatasız 18.000 kmde 8.5 Impression aracımı. Life aldım sıfır. Acelesi yok diyorsanız bilemem. Ama 1500 psikolojik sınır oldu manuel araçlarda. Herkes otomatik almak istiyor piyasada. Ki ben manuel seven, manuel taraftarı biriyim ancak piyasa gerçekleri diye de bişey var.
süper yorum

Bu satış işlerinde çok hayalperest olmamak gerekiyor.

Şuan ihtiyaç yok 150hp çupra bulmuştum takas teklif ettim 650 istedi üste o araba 2025 ti benim arabam 1500 sende düşmüştü o durumda bende kabul etmedim 1700 bandiina gitmesse kullanıp seneye bakicam bende manuel seviyorum ama bir 150 HP merakım var bakalım nasip belki golf olur yine daha iyi olur

Sizin aracın bu araçtan bir eksiği yok gibi görünüyor.
2 milyon tl bandında ilana girilebilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20261001_174045_sahibinden.png
    Screenshot_20261001_174045_sahibinden.png
    703.7 KB · Görüntüleme: 16
Sizin aracın bu araçtan bir eksiği yok gibi görünüyor.
2 milyon tl bandında ilana girilebilir.
Bu ilanı biliyorum sıfır diyor bayiden eve geldi Bahadır duruyor sevenide olsa o parayı verebilen çok manuel aşığı biri olur heralde

sonra piyasa neden artıyor.
Aynen öyle… şunun aracı şu kadar ederse benim aracım şu kadar eder diye diye yurdumun insanını özellikle gençleri arabasız veya eski gerçekten külüstür sayılacak arabalara mahkum ettiler.

Herkesin annesi babası veya ailesi varlıklı değil, taştan su çıkararak araba alıyor aldığı araba da neredeyse 30 yaşında. O araca ödediği paranın 3 te 1 ini de o aracın masraflarına harcıyor.

Şahsen ben böyleydim hala da böyleyim. İlk kullandığım aracıma motor yaptırmaya kadar masrafım olmuştu. Her gün sanayi kokusu almadan duramıyordum.

Çevremdeki herkesten Borç ile hayatımda ilk defa otomatik arabam olsun ve golf tutkusu ile büyüdüğümden Allah utandırmasın diyerek anca orta halli bir araç sahibi olabildim. Şimdiki golfümü aldım çok şükür ancak bunun öncesinde neler çektiğimi bir ben bir de Allah bilir

Arabayı bir yatırım aracı olarak görmek, elalemin arabasından kendi aracını üstün görmek çağımızın en büyük hastalığı…

Geri