2024 Golf Impression aracım ne kadar eder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Menza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok haklı olduğunuz yanlar var ama ben ilk sahibi olduğum gözüm gibi baktığım herweyini bildiğim aracımı yine kıyamam 1700 yazarım binici oldunu düşündüğüm insana ikram yaparim
sonra piyasa neden artıyor. bayilerden allah razı olsun indirim falan 2. eli doğru fiyata getirdiler. sen koy hocam serbest piyasa 1.7 den koy. biz de burda iddiaya gireriz kaç ayda satılacak diye

Son düzenleme:

Çok haklı olduğunuz yanlar var ama ben ilk sahibi olduğum gözüm gibi baktığım herweyini bildiğim aracımı yine kıyamam 1700 yazarım binici oldunu düşündüğüm insana ikram yaparim
Hocam sen istersen 10 milyon yaz satabileceğin fiyat az buçuk belli

Arabalarım hep orijinal ve temizdi. Kendi istediğim fiyattan sattım. Her malın alıcısı çıkıyor. Bugün satıyor olsam 1800 e ilan koyar, geleni boş göndermeyecek kadar düşerdim. Adamlar 10 yıllık tarumar golflere 1.4 1.5 istiyorlar.

Manuel sürmesi kadar zevkli bir şey yok. Forumdaki insanların birçoğunun sevdiğini düşünüyorum.

Ancak kendi adımagün içinde zaten iş gereği manuel araçlara maruz kalıyorum. 100-150 km şehir içinde yoğun/akıcı trafik fark etmez araç kullanıyorum.

E akşamları veya haftasonları bırakalım da sol ayağımız biraz dinlensin. Dediğiniz gibi o fiyatlara çıkıldığı zaman manuel mantıksız kalıyor. Zaten golfe ne zaman binsem duracağım zaman istemsizce sol ayağım olmayan debriyaja basmaya çalışıyor 😂😂

Benim gibi olup da böyle düşünen çok insan var.
Hocam evin şirket aracı panelvan fio. Garajdan araç çıkarmaya vakit kaybetmek istemediğim zamanlarda kısa mesafe hep fioyla çıkıyorum.

Filirino bile keyifli geliyor manual oluşundan dolayı. Ailede babada vs otomatik araç hep oldu olmasına ama ben şahsıma çok geç tarihlerde otomatik aldığım için hala manual seviyorum. He otomatik almadan önce manuele son kertede söverdim orası ayrı 😂

Sizin malınız size hala tatlı geliyor hocam. Yerinizde olsam satmam bile böyle düşünüyorken

Ben olsam kıyamadığım aracıma yüksek fiyat ilan girip, ilanda sıfatını eskitmem . Bu sefer ilanda bekleyince, samanlıkta yakalanmış, evde kalmış köy kızı muamelesi yapıp tadınızı kaçıracaklar…

Arabalarım hep orijinal ve temizdi. Kendi istediğim fiyattan sattım. Her malın alıcısı çıkıyor. Bugün satıyor olsam 1800 e ilan koyar, geleni boş göndermeyecek kadar düşerdim. Adamlar 10 yıllık tarumar golflere 1.4 1.5 istiyorlar.
+1

Çok haklısınız tam isim psikolojisini acikladiniz teşekkürler

Sizin gibi dusunuyorum

Benim düşüncem, dediğiniz 1.7 tok satıcı fiyatıdır. Alıcı bulamazsınız demek farklı bir şey. Sıfırı olmayan lansman rengi, temiz bir araca tutkulu bir talip bulmanız hangi taraftan baktığınıza göre değişebilir. Bir malı alırken ayrı satarken ayrı değerlendiren çok fazla insan gördüm. Şunu da biliyoruz. Piyasa şu ara kötü, sizin istediğiniz fiyata yüksek diyenler çoğunlukta olacaktır.

@ömer komik olan ne ömer efendi

sonra piyasa neden artıyor. bayilerden allah razı olsun indirim falan 2. eli doğru fiyata getirdiler. sen koy hocam serbest piyasa 1.7 den koy. biz de burda iddiaya gireriz kaç ayda satılacak diye
Güzel kardeşim iki sene önce 1350 ye alındı tabi 1700 sen koyucam ama çok doğru tespitler yapmış arkadaşlar bu yok satıcı isi 20 kişi 1600 teklif etti zaten Allah göstermesin ihtiyaç olur satılır 1600 e

Yerinizde olsam bu vatandaşları muhatap almam; diğer konunuza da alakasız bir cevap vermiş, adamın derdi başka. Keyfinize bakın, sosyal medyaya da çok fazla şey danışmayın; her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Sizin aracın ederi, tamamen alıcının istediği gibi bir araç olmasıyla alakalı. Siz çok özel bir araca sahipsiniz; bugün Türkiye'de olmayan, getirilmeyen ve kronik sorunları olmayan, paranın alabileceği en güzel araçlardan biri.

Yerinizde olsam bu vatandaşları muhatap almam; diğer konunuza da alakasız bir cevap vermiş, adamın derdi başka. Keyfinize bakın, sosyal medyaya da çok fazla şey danışmayın; her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Sizin aracın ederi, tamamen alıcının istediği gibi bir araç olmasıyla alakalı. Siz çok özel bir araca sahipsiniz; bugün Türkiye'de olmayan, getirilmeyen ve kronik sorunları olmayan, paranın alabileceği en güzel araçlardan biri.
Hay Allah razı olsun durum bu ben fikir almak istedim Alalh herkese hayırlısını versin

senin yanlışlarını cok düzelttiğim icin kanaman olması normal :D. akıl var mantık var. 2+2=4 tür her zaman. 1900 tertemiz life dsg varken 1700 bomboş manuel imp almak mantık işi değil.

Güzel kardeşim iki sene önce 1350 ye alındı tabi 1700 sen koyucam ama çok doğru tespitler yapmış arkadaşlar bu yok satıcı isi 20 kişi 1600 teklif etti zaten Allah göstermesin ihtiyaç olur satılır 1600 e
koy hocam seni tutan yok. beni bağlayan hiçbir şey yok. 1800 e koy biz de dedigim gibi burda iddia döndürürüz

Geri