şehir neresi hocam?2024 imression 19000 de çok temiz tramer kaza yok fiyatlar çok çeşitli 1730 yazdım çok soran var alıcı indirim istiyor sizce kaç eder
1730 çok o kesin hocam 1700 lerden kesin inin aşağı2024 imression 19000 de çok temiz tramer kaza yok fiyatlar çok çeşitli 1730 yazdım çok soran var alıcı indirim istiyor sizce kaç eder
Kayseri’de aynı sizin araçla ile benzer olana 1555 lira yazmışlar füme renkli.2024 imression 19000 de çok temiz tramer kaza yok fiyatlar çok çeşitli 1730 yazdım çok soran var alıcı indirim istiyor sizce kaç eder
Ben de alacaklara 1550 ye falan çözersin diyorum hep düşük km olsa 1600 olsun ki o bile zor yaniKayseri’de aynı sizin araçla ile benzer olana 1555 lira yazmışlar füme renkli.
O adam galeri pazarlık ile çok zorlasan 1500 e hayırlı olsun denilir. Adam uygun yazmış Allah var.
Ki zaten 20 bin-30 bin km arası impressionların ilanları hep 1600 lira aşağı yukarı alım fiyatı da 1500-1550 arası olacaktır.
1730 çok aracınıza maalesef.
Aynı mantık değil maalesef hocam.Anladım teşekkürler bende 2019 golflere 1200 yaşıyorlar o yuzden dusundum
1.600’e ımpressionu zor satarım diye değil,SATAMAM diye 1.525 saymadım ben.2024 model tertemiz life araclar 1.9 ederken, manuel 1.7 mi edecek?![]()
trde satılan aracların %97si oto iken manuel zor be hacımmm1.600’e ımpressionu zor satarım diye değil,SATAMAM diye 1.525 saymadım ben.
İlandaki aracı @Brk34 hocam görmüştü diri de bi impressiondu 8.5 Style aracımla takasa girecektik fiyatta mutabık olamadık.
Ben ilandan satarım öyle alırım aracını dedi, şuan 1600 ler bile hayali bi rakam kimse manual araca o parayı ödemiyor.
Araç çok güzel bir araç bu arada bakmayın böyle dediğime . Ama manual seven burda toplasanız 10 kişi ya çıkar ya çıkmayız bende seven taraftayım.
1.0 tsi impressionu döneminde ekmek peynir gibi satabiliyorduk ama 1.5 impressionun piyasası çok yavaş. 1.5-1.600 e çıktıktan sonra debriyaja basmak istemiyor insanlar haklı olarak
Manuel sürmesi kadar zevkli bir şey yok. Forumdaki insanların birçoğunun sevdiğini düşünüyorum.1.600’e ımpressionu zor satarım diye değil,SATAMAM diye 1.525 saymadım ben.
İlandaki aracı @Brk34 hocam görmüştü diri de bi impressiondu 8.5 Style aracımla takasa girecektik fiyatta mutabık olamadık.
Ben ilandan satarım öyle alırım aracını dedi, şuan 1600 ler bile hayali bi rakam kimse manual araca o parayı ödemiyor.
Araç çok güzel bir araç bu arada bakmayın böyle dediğime . Ama manual seven burda toplasanız 10 kişi ya çıkar ya çıkmayız bende seven taraftayım.
1.0 tsi impressionu döneminde ekmek peynir gibi satabiliyorduk ama 1.5 impressionun piyasası çok yavaş. 1.5-1.600 e çıktıktan sonra debriyaja basmak istemiyor insanlar haklı olarak
Mal sizin hocam dilediğinizi yazın. Bizim verdiğimiz fiyatların hepsi gerçekten aracını satmak isteyen adamların satacağı fiyatlar.Çok haklı olduğunuz yanlar var ama ben ilk sahibi olduğum gözüm gibi baktığım herweyini bildiğim aracımı yine kıyamam 1700 yazarım binici oldunu düşündüğüm insana ikram yaparim