2024 Golf Impression aracım ne kadar eder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Menza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Menza

Yeni Üye
İsim
Hakan
Araç
Golf 1.5 imression
2024 imression 19000 de çok temiz tramer kaza yok fiyatlar çok çeşitli 1730 yazdım çok soran var alıcı indirim istiyor sizce kaç eder

2024 imression 19000 de çok temiz tramer kaza yok fiyatlar çok çeşitli 1730 yazdım çok soran var alıcı indirim istiyor sizce kaç eder
1730 çok o kesin hocam 1700 lerden kesin inin aşağı

Kayseri’de aynı sizin araçla ile benzer olana 1555 lira yazmışlar füme renkli.

O adam galeri pazarlık ile çok zorlasan 1500 e hayırlı olsun denilir. Adam uygun yazmış Allah var.

Ki zaten 20 bin-30 bin km arası impressionların ilanları hep 1600 lira aşağı yukarı alım fiyatı da 1500-1550 arası olacaktır.

1730 çok aracınıza maalesef.

Kayseri’de aynı sizin araçla ile benzer olana 1555 lira yazmışlar füme renkli.

O adam galeri pazarlık ile çok zorlasan 1500 e hayırlı olsun denilir. Adam uygun yazmış Allah var.

Ki zaten 20 bin-30 bin km arası impressionların ilanları hep 1600 lira aşağı yukarı alım fiyatı da 1500-1550 arası olacaktır.

1730 çok aracınıza maalesef.
Ben de alacaklara 1550 ye falan çözersin diyorum hep düşük km olsa 1600 olsun ki o bile zor yani

Anladım teşekkürler bende 2019 golflere 1200 yaşıyorlar o yuzden dusundum

Araçtan araca çok fark var, sizin aracınız çok iyi bakılmış; ihtiyacı olan biri de varsa bu fiyata rahatlıkla alır. İmpression şöyle bir özelliği var; artık getirilmiyor. Benim gibi manuelci ve hibrit istemeyen birisi için ilaç gibi bir araba, üstelik çok az sayıda kaldı. Kilometreniz de son derece düşük, bence çok inmeyin.

Evet bende bu yüzden bu fiyat yazdım son manueller sorunsuz ve ilk sahibiyim tek kişi kullandı çok temiz olduğu için yoksa life paketler 2300 oldu artık çok tesekkurler

Anladım teşekkürler bende 2019 golflere 1200 yaşıyorlar o yuzden dusundum
Aynı mantık değil maalesef hocam.

1.5 tsi 2020 golf 7.5 COMFORTLİNE araca 1900 yazıyorlar. Araba 80 bin km de

1.5 tsi 2024 Golf 8.5 Life araca 1900 yazıyorlar. 30 bin km’de

İki araçta da cam tavan yok, golf 8.5 daha dolu bir araba.

Golf 7.5 almayı çok isteyen biriyim.

Ancak gidip da hem daha eski hem daha sorunlu şanzımanlı hem de daha yüksek km li araç alan arkadaşların pek akıllı insanlar olduğunu düşünmüyorum…

Golf 8.5 parasına 7.5 alanlar varsa afiyet olsun der geçeriz 😂😂

2024 model tertemiz life araclar 1.9 ederken, manuel 1.7 mi edecek? :ROFLMAO:
1.600’e ımpressionu zor satarım diye değil,SATAMAM diye 1.525 saymadım ben.

İlandaki aracı @Brk34 hocam görmüştü diri de bi impressiondu 8.5 Style aracımla takasa girecektik fiyatta mutabık olamadık.

Ben ilandan satarım öyle alırım aracını dedi, şuan 1600 ler bile hayali bi rakam kimse manual araca o parayı ödemiyor.

Araç çok güzel bir araç bu arada bakmayın böyle dediğime . Ama manual seven burda toplasanız 10 kişi ya çıkar ya çıkmayız bende seven taraftayım.
1.0 tsi impressionu döneminde ekmek peynir gibi satabiliyorduk ama 1.5 impressionun piyasası çok yavaş. 1.5-1.600 e çıktıktan sonra debriyaja basmak istemiyor insanlar haklı olarak

İlandaki aracı @Brk34 hocam görmüştü diri de bi impressiondu 8.5 Style aracımla takasa girecektik fiyatta mutabık olamadık.

Ben ilandan satarım öyle alırım aracını dedi, şuan 1600 ler bile hayali bi rakam kimse manual araca o parayı ödemiyor.

Araç çok güzel bir araç bu arada bakmayın böyle dediğime . Ama manual seven burda toplasanız 10 kişi ya çıkar ya çıkmayız bende seven taraftayım.
1.0 tsi impressionu döneminde ekmek peynir gibi satabiliyorduk ama 1.5 impressionun piyasası çok yavaş. 1.5-1.600 e çıktıktan sonra debriyaja basmak istemiyor insanlar haklı olarak
trde satılan aracların %97si oto iken manuel zor be hacımmm

Çok haklı olduğunuz yanlar var ama ben ilk sahibi olduğum gözüm gibi baktığım herweyini bildiğim aracımı yine kıyamam 1700 yazarım binici oldunu düşündüğüm insana ikram yaparim

Manuel sürmesi kadar zevkli bir şey yok. Forumdaki insanların birçoğunun sevdiğini düşünüyorum.

Ancak kendi adımagün içinde zaten iş gereği manuel araçlara maruz kalıyorum. 100-150 km şehir içinde yoğun/akıcı trafik fark etmez araç kullanıyorum.

E akşamları veya haftasonları bırakalım da sol ayağımız biraz dinlensin. Dediğiniz gibi o fiyatlara çıkıldığı zaman manuel mantıksız kalıyor. Zaten golfe ne zaman binsem duracağım zaman istemsizce sol ayağım olmayan debriyaja basmaya çalışıyor 😂😂

Benim gibi olup da böyle düşünen çok insan var.

Çok haklı olduğunuz yanlar var ama ben ilk sahibi olduğum gözüm gibi baktığım herweyini bildiğim aracımı yine kıyamam 1700 yazarım binici oldunu düşündüğüm insana ikram yaparim
Mal sizin hocam dilediğinizi yazın. Bizim verdiğimiz fiyatların hepsi gerçekten aracını satmak isteyen adamların satacağı fiyatlar.

Yoksa 3 milyona da koyun aracı kimse size bir şey demez. Satılırsa Alan adama derler sadece :)

Geri