Passat B8 Yardımlarınıza ihtiyacım var

mmmm

Yeni Üye
İsim
mehmet
Araç
passat
Öncelikle selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar ben Mehmet. 2017 passat b8 1.4 tsı araç kullanıcısıyım ve aracım 160.000 km'ye gelmiş bulunuyor. Güncel olarak arka amortisörler patlak bilgisini ustamdan aldım ve sadece arka amortisörleri değil ön ve arka süspansiyonu komple elden geçirmek istedim ve önceliğim lemförder olmak üzere parçaları toplamaya başladım. Fotoğrafta da gördüğünüz üzere;

1- Lemförder sol ve sağ alt rotil (2adet)
2- Lmeförder ön amortisör üst takoz ve bilyası set (2 adet)
3- Lemförder sol ve sağ ön askı z rotu (2 adet)
4- Lemförder sol ve sağ rot ön başı (2 adet)
5- Lemförder arka amortisör üst takozu (2 adet)
6- Lemförder sağ ve sol rot mili (2 adet)
7- Febi dogbone/ alt şanzıman takozu (1 adet) Lemförder stoklarda olmadığı için febi tercih etmek zorunda kaldım. (Önceliğim süspansiyon, daha sonrası bakımlar için takozları aldım.)
8- Lemförder sağ motor takozu (1 adet)

listemde olan ancak henüz almadığım parçalar ise şu şekilde;

1- Lemförder Ön sağ ve sol salıncaklar (2 adet)
2- Sachs ön ve arka amortisörler (4 adet)
3- ön ve arka toz körükleri ile darbe takozları
4- Lesjöfors ön ve arka halezon yaylar (4 adet)
5- Lmeförder arka askı z rotu (2 adet)
6- Lemförder arka taşıyıcı kollar-burç seti (Parçasını henüz bulamadım

İşlemler tamamlanınca da rot-balans ayarı yaptıracağım.

Sizlere sormak istediğim; bence artık aracın zamanının geldiğini düşünüyorum 160.000 km 9 yaşında az değil fikrimce. Ve bunların yanında ön tarafta bulunan 2 adet aks'larını da yenilemeyi düşünüyorum, sizce iyi yapmış olur muyum ? Ve en çok çekincem işinin ehli bir ustaya denk gelememek, olur ya Allah korusun düşünmek bile istemiyorum. İstanbul'da bildiğiniz güvendiğiniz bu işlemleri eksiksiz hakkıyla yapacak ustalar var mıdır ? Avrupa yakasında oturuyorum ama sorun değil yeter ki işin ehli usta yapsın da Anadoluya'da gelirim.
Fikirlerinizi belirtirseniz çok yardımcı olursunuz, şimdiden teşekkür ediyor tekrardan hayırlı akşamlar diliyorum.

Ekli dosyalar

• q.jpeg
    q.jpeg
    304.6 KB · Görüntüleme: 4
Avrupa yakasi

Pars oto

İkitelli de

+90 505 341 16 97 fatih

Ben 7 senedir gidiyorum memnunum

Hocam selamlar, Anadolu yakası Sultanbeyli de Reset Garaj var

Geri