- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Frencide cihaz - makine varsa herhangi bir fren hidrolik sıvısı almanıza gerek yoktur, cihazın - makinenin içinde zaten kendi kullandıkları markanın sıvısı vardır, sizin dışardan alıp getirdiğinizi kullanamazlar.Normal periyodik bakımı yetkili servis yerine disarda yaptırma kararı aldım. Yetkili servis 17.500 diyor dışarda 7 bine maloluyor. Buji ve fren hidroliğini yetkili serviste değişeyim dedim onada biraz önce fiyat aldım 16 bin 500 dediler. Anladığım yetkili servis eski model araçların gelmesini istemiyor. Şu anki planım servisten karter tapası ve pulu almak sonrasında ravenol 5-30 vmp yağ ile değişim yapmak. Filtreleride man olarak siparis geçip değiştirmek. Buji fren hidroliğinide sanayide degisim yaptırırım artık. Ama fren hidroliği icin ne almalıyım marka model. Gideceğim frencide cihaz var onunla yapıyorlarmış.
Hangi yetkili servis bu? Aldığınız fiyat telefon ile verilen fiyat ise size yapılacak (yaş indirimini) telefondaki kişi bunu hesaplamakla uğraşıp söylemez,
İndirim oranını öğrenebilmek için e-mail yoluyla tekliflerini iletmelerini istemeniz gerekir, bu sayede sistem otomatik hesaplayıp indirimi uygular, eski araç veya yeni araç gibi keyfi olarak indirim yapma-yapmama gibi bir durum kendi insiyatiflerinde değildir. Elleri mecbur o indirimi yapmak zorundalar.