Herkese Merhaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dej34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dej34

Yeni Üye
İsim
Doğancan
Araç
Golf 8,5
Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. ismim Doğancan. 35 yaşındayım. 9 yıllık japon tecrübemden sonra ('14 Corolla) 1 ay önce almış olduğum 1.5 e-tsi Anemon mavisi Golf ile yoluma devam ediyorum. Aracım henüz 400 kmde. Alışmaya çalışıyorum :) herkese keyifli forumlar dilerim

Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. ismim Doğancan. 35 yaşındayım. 9 yıllık japon tecrübemden sonra ('14 Corolla) 1 ay önce almış olduğum 1.5 e-tsi Anemon mavisi Golf ile yoluma devam ediyorum. Aracım henüz 400 kmde. Alışmaya çalışıyorum :) herkese keyifli forumlar dilerim
Merhabalar Hoşgeldiniz.

Eski aracınızın yalıtımından sonra golf size kütüphane gibi gelecek. Benim corolla da yandaki kişiyi duyamıyordum bağırarak konuşuyorduk. 😀

Aramıza hoşgeldin Doğancan…
Aracın hayırlı olsun…

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, hoş geldiniz

Merhabalar Hoşgeldiniz.

Eski aracınızın yalıtımından sonra golf size kütüphane gibi gelecek. Benim corolla da yandaki kişiyi duyamıyordum bağırarak konuşuyorduk. 😀
Hoşbulduk teşekkürler, evet özellikle süspansiyon olarak daha önce geçtiğim yollarda sanki hiç çukur yokmuş gibi hissettiriyor :)

Aramıza hoşgeldin Doğancan…
Aracın hayırlı olsun…
Teşekkür ederim, hoşbuldum

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, hoş geldiniz
Teşekkür ederim, hoşbuldum

Geri