Audi A3 vs Golf Life

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adash

Yeni Üye
İsim
ada
Araç
golf 7,5 1.0 tsi
arkadaşlar merhaba ;
bir konuda paylaşımlarınıza ihtiyacım var araç değişikliği yapmak arefesi içindeyim ve mevcut aracım golf 7,5 comfortline 2018 model.
2022 a3 sportback 2022 tfsi 45 bin km civarında hatasız cam tavan + otomatik bagaj vs full bir araç ve 2.1-2,2 k fiyata sahip diğer yandan ise
2025-2026 golfler için life paket olarak MAX 15 bin km 2 k civarında (iyi bir pazarlıkla) araç bulabileceğimi düşünüyorum. sizlerin görüşleri yada varsa benim gibi geçiş yapan arkadaşlar önerilerini rica edeceğim. Gönlüm a3 ten yana dış görünüm çok şık fakat mantık beni golfe itiyor yeni olması garantili vs sebebiyle.

Merhaba, a3 daha mantıklı bence

arkadaşlar merhaba ;
bir konuda paylaşımlarınıza ihtiyacım var araç değişikliği yapmak arefesi içindeyim ve mevcut aracım golf 7,5 comfortline 2018 model.
2022 a3 sportback 2022 tfsi 45 bin km civarında hatasız cam tavan + otomatik bagaj vs full bir araç ve 2.1-2,2 k fiyata sahip diğer yandan ise
2025-2026 golfler için life paket olarak MAX 15 bin km 2 k civarında (iyi bir pazarlıkla) araç bulabileceğimi düşünüyorum. sizlerin görüşleri yada varsa benim gibi geçiş yapan arkadaşlar önerilerini rica edeceğim. Gönlüm a3 ten yana dış görünüm çok şık fakat mantık beni golfe itiyor yeni olması garantili vs sebebiyle.

Tamaş kampanya yapmış bir görüş istersen rakamları çok çekmişler deniyor sıfır life 2gibiymiş

Olabilir araç almak isteyenler kaçırmasın…

Adam şimdi gidiyor, 1-2 gün önce 2.200-2.230’a alıyor.
Böyle bir şey yapılıyor.
2 milyona sıfır araç yani, insan gerçekten üzülür.
200 bin TL az para değil.

maalesef öyle bir durum yok sadece beyaz life var ve 2180 fiyata sahip denildi az önce
kendi fikrim şu yazdığım
olmasın tabi dün 2200 veya 22xx bir rakama aracı teslim alıcaksın
burda 2 milyon vallahi billahi ben uyuyamam kendi adıma söylüyorum inanılmaz bir his olur bu

nasıl yani tam 2m mi şuan? imkansız la bu. 2.2 2.3 tür

Geri