kado1082
Yeni Üye
22 model aracim 45 bin km de hicbir sorunu yok bakimlarini duzenli yapiyorum ancak cok yavas kaliyo hizlanmasindan memnun degilim. Deneyimlemis olan arkadaslara soruyorum stage 1 in zarari olur mu araca. 1.5eTsi 150bg.
Kavrama ömrü hariç kısa vadede bir sorun yaşatmaz22 model aracim 45 bin km de hicbir sorunu yok bakimlarini duzenli yapiyorum ancak cok yavas kaliyo hizlanmasindan memnun degilim. Deneyimlemis olan arkadaslara soruyorum stage 1 in zarari olur mu araca. 1.5eTsi 150bg.
peki nereyi onerirsiniz istanbuldayim.Kavrama ömrü hariç kısa vadede bir sorun yaşatmaz
Orj Turbonun kaldırabildiği üst limitlerde (stage 1 e göre) yazılımlı kullandım. Kazanlı filtre komple egzoz sitemi de vardı.Hiçbir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca. Günümüzde 300hp yürütülen 1.5 eTsi araçların olduğunu varsayarsak zaten soft yazılımın kısa vadede çıkaracağı bir sorun olacağını düşünmüyorum
Infinite performance, Revelation Performance, 2CR Performance.peki nereyi onerirsiniz istanbuldayim.
Hocam 2 ay önce 1.6 tdi golf 7.5 aracıma stage 1 yazılım attımpeki nereyi onerirsiniz istanbuldayim.
Dsg +stage1 2cr de 32bin tl22 model aracim 45 bin km de hicbir sorunu yok bakimlarini duzenli yapiyorum ancak cok yavas kaliyo hizlanmasindan memnun degilim. Deneyimlemis olan arkadaslara soruyorum stage 1 in zarari olur mu araca. 1.5eTsi 150bg.