Golf 8 Stage 1

kado1082

Yeni Üye
İsim
kadir
Araç
golf 8 1.5etsi 2022
22 model aracim 45 bin km de hicbir sorunu yok bakimlarini duzenli yapiyorum ancak cok yavas kaliyo hizlanmasindan memnun degilim. Deneyimlemis olan arkadaslara soruyorum stage 1 in zarari olur mu araca. 1.5eTsi 150bg.

22 model aracim 45 bin km de hicbir sorunu yok bakimlarini duzenli yapiyorum ancak cok yavas kaliyo hizlanmasindan memnun degilim. Deneyimlemis olan arkadaslara soruyorum stage 1 in zarari olur mu araca. 1.5eTsi 150bg.
Kavrama ömrü hariç kısa vadede bir sorun yaşatmaz

Orj Turbonun kaldırabildiği üst limitlerde (stage 1 e göre) yazılımlı kullandım. Kazanlı filtre komple egzoz sitemi de vardı.Hiçbir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca. Günümüzde 300hp yürütülen 1.5 eTsi araçların olduğunu varsayarsak zaten soft yazılımın kısa vadede çıkaracağı bir sorun olacağını düşünmüyorum

Kavrama ömrü hariç kısa vadede bir sorun yaşatmaz

Orj Turbonun kaldırabildiği üst limitlerde (stage 1 e göre) yazılımlı kullandım. Kazanlı filtre komple egzoz sitemi de vardı.Hiçbir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca. Günümüzde 300hp yürütülen 1.5 eTsi araçların olduğunu varsayarsak zaten soft yazılımın kısa vadede çıkaracağı bir sorun olacağını düşünmüyorum
peki nereyi onerirsiniz istanbuldayim.

peki nereyi onerirsiniz istanbuldayim.
Hocam 2 ay önce 1.6 tdi golf 7.5 aracıma stage 1 yazılım attım
cok sükür su ana kadar bir problem yaşamadım, sancaktepe de reset garaj var, orda yaptırdım .
kendileri yetkili servissten çıkma adamlar, işin ehli tüm işlerimi orda yaptırırım vag grubunda ki .
Yorum yapan arkadaşımın yerleri de iyi , fikir olsun diye belirtiyorum

Dsg +stage1 2cr de 32bin tl

Geri