Araç kamerası montajı

prod0x

Yeni Üye
İsim
Ismail
Araç
Golf
Merhabalar,

Araç için kamera aldım, kabloyu ön tavan döşemesinden sağ ön direğe, ordan da paspas altı veya torpido arkasından çakmaklığa geçireceğim.

Fakat ön direklerde airbag olduğu için ordan arkaya geçirirken arkasından dolaştırmak gerekiyormuş sanırım. Direk döşemesini sökmeden yapabilir miyiz bunu tecrübesi olan var mıdır

1789838754504.png
Bahsettiğiniz kısma ulaşmak için görselde işaretlediğim birleşimin içinden yönlendirmek lazım diye anlıyorum hocam doğru mudur, üstünden yönlendirince airbag'in önüne geçeceği için doğru olmaz diye düşündüm.

Son düzenleme:
Evet oradan geçmiştim ben. Plastik birşeyle hafiften içeri ittirmek yetmişti. Sonra da plastik fitilin kenarından devam edip aşağı inmiştim.

Arabalarda her şeyi düşünüyorlar. Bence artık dikiz aynası sağ tarafına da bir tane Type-c çıkış kamera için zorunlu olmalı. Hatta 5 yıl sonra tüm arabalarda kamerayı zorunlu yapardım ben olsam.

Arabalarda her şeyi düşünüyorlar. Bence artık dikiz aynası sağ tarafına da bir tane Type-c çıkış kamera için zorunlu olmalı. Hatta 5 yıl sonra tüm arabalarda kamerayı zorunlu yapardım ben olsam.
Kesinlikle katılıyorum, hâlâ kolay bir yolu olmaması çok enteresan. Dediğiniz gibi tesladaki sistem şart olmalı yeni araçlarda.

skoda ve passat da type c bir giriş var dikiz aynasının üzerindeki kısımda , golf neden yapmaz anlamış değilim

Başkent Oto Sanayi OnEcu Aziz Bey'e gidebilirsiniz. Bütün araçlarımızın araç içi kamerasını kendisi taktı. Dediğiniz şekilde airbag arkasından geçirerek uygun şekilde tertemiz montaj yapıyor. 2 araç sıfır km alındıktan sonra yapıldı, garanti vs sorun olmuyor. Tavsiye ederim.

Başkent Oto Sanayi OnEcu Aziz Bey'e gidebilirsiniz. Bütün araçlarımızın araç içi kamerasını kendisi taktı. Dediğiniz şekilde airbag arkasından geçirerek uygun şekilde tertemiz montaj yapıyor. 2 araç sıfır km alındıktan sonra yapıldı, garanti vs sorun olmuyor. Tavsiye ederim.
Bir kez daha denerim olmazsa dediğiniz gibi dışarda yaptıracağım, sağolun.

Geri