Golf 8.5 Alış Aşaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Golf112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı günler arkadaşlar aracı teslim aldım göstergede yolda giderken sadece d şeklinde yazıyor vites d1 d2 diye göstermiyor vites atınca onun bir ayarı var mı acaba yoksa değiştiremiyor muyuz
Hayırlı olsun maalesef yok sadece s modda ve manuelde gösteriyor

@Golf112

Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.

Her arabada olduğu gibi ufak problemler çıkabilir ancak bunların hiçbiri sizi arabadan soğutacak problemler değildir.

Araç çok güzel kullanırken her zerresine aşık olmamanızın imkanı yok.

Uzun yoldaki konforu ve saatlerce kullansanız bile yormayan bir araç kendisi. Şehir içinde ise kullanım kolaylığı ve park yeri derdiniz pek olmadığından golfün tüm serileri hem uzun yolda hem de şehir içinde kullanıcısını memnun etmek için yaratılmış bir araç.

Burası golf forumu diye hep iyi yönlerini söylüyoruz gibi düşünülmesin. Gerçi araba harika 😎😎. Her aracın mutlaka eksi yönleri vardır ancak Golfün her zaman bu eksi yönleri diğer araçlara nazaran bir tık daha azdır.

Yakıt tüketiminde benim gibi sakin kullanıcı iseniz şehir içinde etsi sistemi sayesinde her yere bu benzin fiyatlarına rağmen uygun rakamlara gidebiliyorsunuz. Ankara şehir içinde Ortalama 3.5-4 litre ile şehir içinde istediğim her yere “hız sınırlarının müsaade ettiği kadar” gidebiliyorum. Biraz daha sakin, ayağımın altında yumurta varmışcasına sürersem ortalama yakıt tüketimim 2.5 litrelerde geziyordu. Ankara’da batı sitesi ve Keçiören Ovacık arası 24 km lik mesafeyi 38-40 lira gibi çok düşük ücretlere gittiğimi bilirim.

Uzun yol tecrübem olmadı golf 8.5 ile bunu bilen arkadaşlar yazar veya videolarını izleyebilirsiniz. 120-130 km/h süratle aracı kullandığınızda ortalama yakıtınız 5 litre civarlarında geziyor.

Arabayı aldıktan sonra tadını çıkarmaya bakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin.

2002 model Opel Corsa C aracım vardı gece yatmadan evvel acaba yarın sanayiye gidecek miyim diye düşünmekten her gün sanayiye gidiyordum :)
Ankara da hocam 5 km lik kısa mesafede 30 km ortlama hız ile sizce ne yakar? 6.5 litreyi görür mü?

Ankara da hocam 5 km lik kısa mesafede 30 km ortlama hız ile sizce ne yakar? 6.5 litreyi görür mü?
Daha fazla yakar. Hem kısa mesafe hem de havalar soğuyor. 7 nin altına pek düşeceğini zannetmiyorum.

Geri