mrdurden
Yeni Üye
Anladım hocam.Klasik ankara trafiği hızlı gitmek imkansız sınırlarda hep. 70-80 max ya da duran trafik5000 km sonrası açılıyor bı de kaçlı hızlarla gidiyorsunuz
Anladım hocam.Klasik ankara trafiği hızlı gitmek imkansız sınırlarda hep. 70-80 max ya da duran trafik5000 km sonrası açılıyor bı de kaçlı hızlarla gidiyorsunuz
Aynen öyle yakınız hocam. Kim bilir belki birbirimizin her gün yanından geçiyoruzdur.Hocam merhaba komşuyuz galiba : )) bende batı sitesinde oturuyorum
Sormak istediğim şu; bende genelde sakin kullaniyorum ağustosta teslim aldım 1300 km oldu şehirler arası yapmadım ama min 4.8 gördüm. Sizin bahsettiğiniz değerler çok iyi gerçekten şaşırdım.
Valla ben bayiye gitmedim hocam nerdeydi burdamıydı bilmiyorum Ankaraya ulaştığını tırdan indiğini söylediler bugün fotoğraflarını da attılar salı günü teslimat inşallah siz kaça anlaştınız nerden aldınızSelamlar, öncelikle hayırlı olsun. Biz de anamon mavisi için anlaştık ve arabanın gelmesini bekliyoruz. Ödemeyi yaptığını söylediniz acaba aracınız 22 Eylül'de gelen partiden mi yoksa bayide olan bir araç mıydı?
Hangi bayiden alıyorsunuz Ankara'dan bilemiyorum ama eğer biraz hakimseniz boya ölçer isteyip kendiniz kontrol edebilirsiniz, gönlünüzü ferah tutun tertemiz gelmiştir arabanız ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
Birde boyada kuş dışkısı yanığı var mı özellikle kaput ve tavana bakabilirsiniz, şu ara çok karşılaşılıyor bu durumla özellikle malum Fransız grubu bünyesindeki araçlarda çünkü uzun süre stokta ve gümrükte bekletiyorlar.
İzmir Vosmer Bornovo ile 2193'e anlaştık ve kapora verdik. Eğer gümrük çekiminde bir sıkıntı olmazsa (kurdan dolayı zam vs) bu fiyattan alacağız. Araç 22 Eylülde limana gelecek olan partidendi, dün bayiden dediler Pazartesi gümrük çekimi olacak bir sıkıntı/gecikme olmazsa haftaya cuma/cumartesi teslim alacağız.Valla ben bayiye gitmedim hocam nerdeydi burdamıydı bilmiyorum Ankaraya ulaştığını tırdan indiğini söylediler bugün fotoğraflarını da attılar salı günü teslimat inşallah siz kaça anlaştınız nerden aldınız
Hocam mikron değerleri aşırı olmadıkça bir sorun değil . Takmayın böyle şeyleri . Hatta yaşadığınız bölgeye göre çifti kat boya olması avantaj bile olur . Benim bir önceki aracım tavan ve kaput çift kat boya vardı . Ne aldığımda sorun ettim , nede sattığım kişi sorun etti . Şimdi 2024 8.5 sahibiyim araç komple 170-180 mikron çift kat boyalı alırken exper söyledi oralı bile olmadan aldım. Doğu gibi iller için avantaj bile sayılır. Dediğim gibi 300-400 mikron olmadıktan sonra takmayın böyle şeyleri .Eskihisar bayisinden aldım mikron değerleri raporunu isteyeceğim bugün aracın fotoğraflarını attılar kavuşmak için sabırsızım salı günü nasıl gelecek bilmiyorum çok tatlı çok hoş duruyor
Bende alırken formentorla arada kalmıştım daha önceki aracım poloydu golf ün artıları daha ağır bastı yolda görünce formentoru keşke alsaydım demiyorum ama formentor alsam golf görünce muhtemelen derdim : ))Aynen öyle yakınız hocam. Kim bilir belki birbirimizin her gün yanından geçiyoruzdur.
Zaten profil fotoğrafımı da batı sitesinde çektim
İlk 3 bin km yakıt olarak fazla olur rodaj dönemi olduğu için. Uzun yol yapmalısınız aracın gerçek tüketimlerine erişmek adına. Pistonlar segmanlar birbirlerine de iyice alışmış olur bu durumda.
Hocam benim kullanımım çok sakin oluyor genelde şehir içinde. Şahsi aracım golf 7 tabii ki golf 8.5 bir dostumun aracı olduğu için kullanırken de ekstra dikkat ederek ve sakince kullanıyorum.
Ancak aktif olarak da kullandığım akrabamın aracı olan 1.5 etsi Cupra formentor var. Bu aracın hem jantları büyük, suv tarzında, yağlı tip şanzıman (dq381) ve vitesi bizim araçlardaki gibi erken atmıyor 2500 devirden aşağı vites attığına denk gelmedim. Bağırıyor hatta araba vites değiştirmemek için direniyor desem yeridir.
Ona rağmen Cupra da bile bu golf 8.5 da yakaladığım değerlerden bir tık fazla tüketime sahibim. Tabii bastığınız zaman yakıyor orası ayrı tabiigeçmişte forumda bu araçla yakaladığım değerleri atmıştım.
Opak rengi o fiyata veriyorlardı metalik renk ise çok çök uyguna almışsınız hayırlı olsunİzmir Vosmer Bornovo ile 2193'e anlaştık ve kapora verdik. Eğer gümrük çekiminde bir sıkıntı olmazsa (kurdan dolayı zam vs) bu fiyattan alacağız. Araç 22 Eylülde limana gelecek olan partidendi, dün bayiden dediler Pazartesi gümrük çekimi olacak bir sıkıntı/gecikme olmazsa haftaya cuma/cumartesi teslim alacağız.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi oldukça uygun geldi bize de. Balıkesirdeki bayi 2250 dedi, arada baya bir fark fardı. Umarım bir sıkıntı olmadan aracı teslim alırız. T-Cross sonrası bakalım nasıl bir deneyim olacak sabırla bekliyoruz.Opak rengi o fiyata veriyorlardı metalik renk ise çok çök uyguna almışsınız hayırlı olsun