Golf 8.5 Alış Aşaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Golf112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aracımı teslim alayım sıkıntısız bir şekilde de inşallah çözmeye çalışacağım nasıl kullanacağımı kullanmam gerektiğini sizlere sorup tecrübelerinizden yararlanmak isterim
İstediğiniz gibi kullanın hocam garantisi var. Zaten 2024-2025-2026 araçlarda çıkabilecek olası problemler ilk yıldan patlak veriyor onu da garanti karşılıyor.

2021-22-23'deki gibi uzun vadede de problem çıkarma huyu yok makyajlı kasa bozulacaksa hemen ben burdayım diyor :)

İstediğiniz gibi kullanın hocam garantisi var. Zaten 2024-2025-2026 araçlarda çıkabilecek olası problemler ilk yıldan patlak veriyor onu da garanti karşılıyor.

2021-22-23'deki gibi uzun vadede de problem çıkarma huyu yok makyajlı kasa bozulacaksa hemen ben burdayım diyor :)
Kötüyü çağırmıyorum bekliyorum heyecanla aracın gelmesini 🙂

@Golf112

Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.

Her arabada olduğu gibi ufak problemler çıkabilir ancak bunların hiçbiri sizi arabadan soğutacak problemler değildir.

Araç çok güzel kullanırken her zerresine aşık olmamanızın imkanı yok.

Uzun yoldaki konforu ve saatlerce kullansanız bile yormayan bir araç kendisi. Şehir içinde ise kullanım kolaylığı ve park yeri derdiniz pek olmadığından golfün tüm serileri hem uzun yolda hem de şehir içinde kullanıcısını memnun etmek için yaratılmış bir araç.

Burası golf forumu diye hep iyi yönlerini söylüyoruz gibi düşünülmesin. Gerçi araba harika 😎😎. Her aracın mutlaka eksi yönleri vardır ancak Golfün her zaman bu eksi yönleri diğer araçlara nazaran bir tık daha azdır.

Yakıt tüketiminde benim gibi sakin kullanıcı iseniz şehir içinde etsi sistemi sayesinde her yere bu benzin fiyatlarına rağmen uygun rakamlara gidebiliyorsunuz. Ankara şehir içinde Ortalama 3.5-4 litre ile şehir içinde istediğim her yere “hız sınırlarının müsaade ettiği kadar” gidebiliyorum. Biraz daha sakin, ayağımın altında yumurta varmışcasına sürersem ortalama yakıt tüketimim 2.5 litrelerde geziyordu. Ankara’da batı sitesi ve Keçiören Ovacık arası 24 km lik mesafeyi 38-40 lira gibi çok düşük ücretlere gittiğimi bilirim.

Uzun yol tecrübem olmadı golf 8.5 ile bunu bilen arkadaşlar yazar veya videolarını izleyebilirsiniz. 120-130 km/h süratle aracı kullandığınızda ortalama yakıtınız 5 litre civarlarında geziyor.

Arabayı aldıktan sonra tadını çıkarmaya bakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin.

2002 model Opel Corsa C aracım vardı gece yatmadan evvel acaba yarın sanayiye gidecek miyim diye düşünmekten her gün sanayiye gidiyordum :)

@Golf112

Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.

Her arabada olduğu gibi ufak problemler çıkabilir ancak bunların hiçbiri sizi arabadan soğutacak problemler değildir.

Araç çok güzel kullanırken her zerresine aşık olmamanızın imkanı yok.

Uzun yoldaki konforu ve saatlerce kullansanız bile yormayan bir araç kendisi. Şehir içinde ise kullanım kolaylığı ve park yeri derdiniz pek olmadığından golfün tüm serileri hem uzun yolda hem de şehir içinde kullanıcısını memnun etmek için yaratılmış bir araç.

Burası golf forumu diye hep iyi yönlerini söylüyoruz gibi düşünülmesin. Gerçi araba harika 😎😎. Her aracın mutlaka eksi yönleri vardır ancak Golfün her zaman bu eksi yönleri diğer araçlara nazaran bir tık daha azdır.

Yakıt tüketiminde benim gibi sakin kullanıcı iseniz şehir içinde etsi sistemi sayesinde her yere bu benzin fiyatlarına rağmen uygun rakamlara gidebiliyorsunuz. Ankara şehir içinde Ortalama 3.5-4 litre ile şehir içinde istediğim her yere “hız sınırlarının müsaade ettiği kadar” gidebiliyorum. Biraz daha sakin, ayağımın altında yumurta varmışcasına sürersem ortalama yakıt tüketimim 2.5 litrelerde geziyordu. Ankara’da batı sitesi ve Keçiören Ovacık arası 24 km lik mesafeyi 38-40 lira gibi çok düşük ücretlere gittiğimi bilirim.

Uzun yol tecrübem olmadı golf 8.5 ile bunu bilen arkadaşlar yazar veya videolarını izleyebilirsiniz. 120-130 km/h süratle aracı kullandığınızda ortalama yakıtınız 5 litre civarlarında geziyor.

Arabayı aldıktan sonra tadını çıkarmaya bakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin.

2002 model Opel Corsa C aracım vardı gece yatmadan evvel acaba yarın sanayiye gidecek miyim diye düşünmekten her gün sanayiye gidiyordum :)
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim inşallah hayırlı olacak öyle düşünüyorum anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsunuz bende ankaradan teslim alacağım inşallah aracı 😂

Merhaba sevgili arkadaşlar formda bi kaç aydır üyelik yapıyorum golf 8.5 kasaya çok hevesliyim çok istiyorum bugün hyundai 2024 model 1.0 elit paket i20 aracımı sattım i20 çok sert bir arabaydı en ufak çukurları bile hissediyordum o yüzden sattım hb araçları sevdiğim için ve konforlu olduğunu düşündüğüm için golf almak istiyorum ama bahsettiğiniz arızlar sıkıntılar beni korkutmuyor değil ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum golfü 24 veya 25 life paket şeklinde düşünüyorum kıymetli yorumlarınızı düşüncelerinizi merakla bekliyorum
kardeşim şimdiden hayırlı olsun derim, gözünü bile kırpmadan bütçenin yettiği golf'ü alabilirsin. yeni kasadan 3. golfümü aldı her seferinde biraz daha dolu dolu derken tabiki fiyat şişiyor ama ne kadar harcarsan o kadar keyifli ve huzurlu seyahat edebiliyorsun. r-line biraz sert ve yere yakın onda konfor aramayacaksın performans odaklı birazda yakışıklı bir model, tavsiye ederim. şehiriçi kullanımda ince yanak lastik konforu azaltır çukurlar kasisler yavaşlamaya neden olur. birde iq light matrix far bütçen eleveriyorsa gece dağ bayır şehirdışı kullanımlarda bir harika yolu gündüz gibi kendisi otomatik aydınlatıyor gece karanlığında tam bir ışık oyunları oluyor.

Geri