gemini'ya sordum. 15-20 bin lik kullanımdan sonra yapışma görülüyormuş. ben hep filtron kullandım, ama hiç 15-20 bin kullanmadım. 10 binde değiştirdim. eski filtrelerin de hamur gibi olduğunu hiç görmedim. haftaya kısmetse bakıma sokacağım, bu sefer biraz daha fazla km yaptım. bakacam eski filtreler ne durumda diye. filtron kullandım arabamın motoru yatak sardı diyen var mı, varsa duymak isterim.
Size kimse arabanızın yatak sarıp sarmadığını mı soruyor?
Konumuz arabanın motoru mu, yoksa polen filtresi mi?
İki filtre arasındaki kalite farkını defalarca kendi gözümle görüp karşılaştırmışken, size mi inanacağım yoksa gördüklerime mi?
Geçen gün de aynısını yaptınız;
İnsanlara yok efendim şurada motor yağını daha uyguna alabilirsiniz dediniz. Öncelikle isteyen istediği yerden alışveriş yapabilir, bunda en ufak bir sıkıntı yok.
Ama olaylar tam olarak şöyle gelişti:
Dediğiniz yerde yağ 350 lira daha uygundu fakat adamların online satışı yok.
İnsanlara, isteyenin gidip İstanbul Beylikdüzü’nden alabileceğini söylediniz, Milletin işi gücü yok ya da işini gücünü bırakacak da Beylikdüzü’ne gidecek, Araba su yakmıyor değil mi?
Sırf yağ 350 lira daha ucuz diye oraya gidene kadar 400-500 lira benzin parası yakacak!
Şimdi en keyifli kısma geldik,
Peki siz ne yaptınız?
Bahsettiğiniz o yerden 24.900 lira tutarında bakım malzemesi satın aldınız ve “işte burası çok güzel” üstüne 700 lira kargo ücreti ödediniz,
Ben hayatımda 24.900 liralık bakım malzemesi aldığım hiçbir yere kargo ücreti ödemedim; ödendiğini ne duydum ne de gördüm. Var olun, ilk kez sizin sayenizde buna da şahit olduk,
Bu devirde bırakın alışveriş tutarının 24.900 lira olmasını, 3.000 liralık bakım malzemesi alıyoruz kapımıza kadar ücretsiz getiriyorlar,
buna rağmen kargo ücreti ödemiyorlen,
Bu muazzam ticaret stratejinizle ve ödediğiniz o 700 liralık kargo ücretiyle gerçekten tasarruf ettiğinizi mi sanıyorsunuz? Eğer öyleyse bu muazzam matematik karşısında şapka çıkarıyorum!
Tasarruf anlayışına yepyeni bir boyut kazandırmışsınız
Şimdi siz, bu yaşanılan olaydaki gibi insanlara verdiğiniz mantıksız fikirlerle gerçekten tavsiye mi verdiğinizi zannediyorsunuz, yoksa bize espri olsun diye şaka mı yapıyorsunuz?
Bir benzerini daha önce de yaptınız;
Biz diyoruz ki; marka artık distribütör tarafından ülkemize getirilmiş ve resmi satışına başlanmış.
Siz buna karşılık olarak
"Ülkemizde zor bulunuyor" diyorsunuz.
Ben sizin bu tezat cevaplarınızı gerçekten çözemedim,
Ya bize şaka yapıyorsunuz, ya ortada bizim bilmediğimiz enteresan bir durum var ya da açık açık aklımızla alay ediyorsunuz.