Egemot'tan Golftutkusu Üyelerine Özel Tüm Ravenol Ürünlerinde İndirim!

Hoş geldiniz, @Egemot Destek destek; bu konuda Ali üstadımızın emekleri çok çok büyük, kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ben de Ravenol yağı indirimsiz alan şanssız gruptayım, 5.000 kilometreyi doldurduktan sonra izlenim ve detayları paylaşacağım.
Hoş bulduk, çok teşekkür ederiz! Ali üstadımızın destekleri bizim için de çok kıymetli. Zamanlama olarak ufak bir şanssızlık yaşamışsınız ama dert etmeyin bir sonraki siparişiniz de tarafıma özel mesaj yoluyla ulaşırsanız telafi edeceğimizden emin olabilirsiniz :) 5.000 km testinizin sonuçlarını ve izlenimlerinizi merakla bekliyoruz, keyifli kilometreler!"

[email protected]

Kayıt oluşturdum hocam indirim tanımlar mısınız
Merhabalar Hamza Bey, üyeliğiniz için teşekkür ederiz. Forum indiriminiz hesabınıza başarıyla tanımlanmıştır. Herhangi bir kod girmenize gerek kalmadan, hesabınıza giriş yapıp Ravenol ürünlerini sepete eklediğinizde indirimin otomatik olarak uygulandığını görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz!

@Egemot Destek Liqui moly ürünlerinde indirim söz konusu değil midir
Merhabalar, ilginiz için çok teşekkür ederiz. Şu an forum üyelerimize sunduğumuz özel indirim kampanyamız yalnızca Ravenol ürünleri için geçerlidir. Liqui Moly ürünlerinde maalesef şu an için ekstra bir indirim uygulayamıyoruz. İlerleyen dönemlerde farklı markalar için kampanyalarımız olursa forumdan mutlaka duyurusunu yapıyor olacağız. İyi forumlar dileriz!

Merhabalar, üyeliğiniz için teşekkür ederiz. forum indiriminiz hesabınıza başarıyla tanımlanmıştır. Herhangi bir kod girmenize gerek kalmadan, hesabınıza giriş yapıp Ravenol ürünlerini sepete eklediğinizde indirimin otomatik olarak uygulandığını görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz!

Harika olmuş @forzaGilles hocama teşekkürlerimi iletiyorum❤️ İlerleyen zamanlarda liquı molly ürünlerine de indirim bekliyoruz. Korkum şu ki indirim için forumda çok fazla boş üyelik oluşturulabilir suistimal edilmeye açık gibi. Yine de hayırlısı olsun
Selamlar, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Liqui Moly kampanyası talebinizi de mutlaka ekibimize iletiyoruz. Hepimiz için hayırlı olması dileğiyle, keyifli sürüşler!

Sitenize eski üyeyim [email protected] eklerseniz sevinirim. Aramıza hoşgeldiniz.
Hoş bulduk, nazik mesajınız için çok teşekkürler! Egemot'u önceden de tercih eden üyelerimizden olmanız bizim için çok değerli.Hesabınıza forum indirimini aktif ettik. Sepetinizde herhangi bir koda gerek duymadan direkt indirimli fiyatları görebilirsiniz. İyi günlerde kullanılsın.

hayırlı olsun. beni de eski bir üyeniz olarak eklerseniz memnun olurum. bu arada bu indirimler süresiz mi yoksa belirli bir süresi var mı? teşekkürler.

[email protected]

hayırlı olsun. beni de eski bir üyeniz olarak eklerseniz memnun olurum. bu arada bu indirimler süresiz mi yoksa belirli bir süresi var mı? teşekkürler.

[email protected]
Selamlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sizin gibi eski üyelerimizi burada görmek harika! indiriminiz mail adresinize anında tanımlanmıştır. İndirim için şu anlık bir bitiş süresi belirlenmedi, bu yüzden bakım zamanınız geldiğinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Üye girişi yaptıktan sonra sepet adımında indirimli fiyatları doğrudan görebilirsiniz. Aracınız için şimdiden hayırlı olsun!

Aramıza hoş geldiniz :). Foruma katılarak bize ilgi göstermeniz biz üyeleri çok mutlu etti. Bu forum üzerinden yıllar önce sizi önermişlerdi. Her VAG grubu aracıma Liqui Moly ürünlerini sipariş ederken sizi tercih ediyorum. Sipariş sürecinden çok memnun kaldım. Bir sonraki bakımda Ravenol 'u denemek istiyorum.

[email protected] mail adresim. Kampanyayı tanımlayabilir misiniz ?

[email protected] bi zahmet banada tanımlar mısınız
Merhabalar Ali Can Bey, tabii ki memnuniyetle! forum indiriminiz hesabınıza başarıyla tanımlanmıştır. Herhangi bir kod girmenize gerek kalmadan, hesabınıza giriş yapıp Ravenol ürünlerini sepete eklediğinizde indirimin otomatik olarak düştüğünü görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz!

Aramıza hoş geldiniz :). Foruma katılarak bize ilgi göstermeniz biz üyeleri çok mutlu etti. Bu forum üzerinden yıllar önce sizi önermişlerdi. Her VAG grubu aracıma Liqui Moly ürünlerini sipariş ederken sizi tercih ediyorum. Sipariş sürecinden çok memnun kaldım. Bir sonraki bakımda Ravenol 'u denemek istiyorum.

[email protected] mail adresim. Kampanyayı tanımlayabilir misiniz ?
Hoş bulduk Mücahit Bey, bu sıcak karşılama ve yıllardır VAG grubu araçlarınızda bize duyduğunuz güven için asıl biz teşekkür ederiz! Liqui Moly ile yaşadığınız memnuniyetin, bir sonraki bakımda Ravenol kalitesiyle daha da üst seviyeye çıkacağına eminiz. forum indiriminiz hesabınıza başarıyla tanımlanmıştır. Bakım zamanınız geldiğinde hiçbir kod girmenize gerek kalmadan, hesabınıza giriş yaparak sepette indirimli fiyatları doğrudan görebilirsiniz. Yeni deneyiminiz için şimdiden keyifli sürüşler dileriz!

Merhabalar Osman Bey, biz teşekkür ederiz! forum indiriminiz hesabınıza başarıyla tanımlanmıştır. Herhangi bir kod girmenize gerek kalmadan, hesabınıza giriş yapıp Ravenol ürünlerini sepete eklediğinizde indirimin otomatik olarak düştüğünü görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz!

Geri