Egemot'tan Golftutkusu Üyelerine Özel Tüm Ravenol Ürünlerinde İndirim!

Egemot Destek

Sponsor Üye
İsim
Onur
Araç
-
Değerli forum üyeleri, herkese merhabalar.

Sizlerin otomobil tutkusunu paylaşıyor ve aracınız için en iyisini istediğinizi biliyoruz. Bu doğrultuda, üstün Alman teknolojisi Ravenol ürünlerini sizlerle daha avantajlı koşullarda buluşturmak için forum yöneticileriyle beraber bir adım attık.

Bugünden itibaren, www.shop.egemot.com.tr adresinden yapacağınız tüm Ravenol alışverişlerinde forum üyelerine özel %5 indirim tanımlıyoruz.

İndiriminizi aktif etmek için yapmanız gerekenler:
  • www.shop.egemot.com.tr adresinden sitemize ücretsiz üye olun.
  • Üyelik sırasında kullandığınız mail adresinizi buradan bize özel mesaj üzerinden ya da doğrudan bu konuya cevap olarak iletin.
  • Özel indirim oranınız aynı gün içerisinde profilinize tanımlansın.

Herkese iyi forumlar dilerim!

@forzaGilles hocama ben de çok teşekkür ederim yıllardır bilgilerinden faydalanıyoruz onun sayesinde bu markayı tanımış olduk, @AhmetCakmak kardeşime de ayrıca teşekkürler araçlarımızın için en önemli ürünü forumumuza kazandırdığı için…

@Egemot Destek @Egemot aramıza hoş geldiniz…
Yıllardır farklı ürünleri sizlerden temin ettik artık yeni bir yol açıldı bizlere teşekkürler…

@metinkar Hoş bulduk, bu sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederiz. Yıllardır Egemot kalitesine güvendiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için asıl teşekkürü biz borçluyuz. Forumda sizlerle doğrudan iletişimde olmak ve bu ayrıcalıkları sunabilmek bizim için de büyük bir mutluluk. Aklınıza takılan her türlü soru veya yeni siparişlerinizde destek için her zaman buradayız.

Uyelik olusturdum

[email protected]

İndirim kodunu oluşturabilir misiniz hocam

Teşekkür ederim

Merhaba, mail adresinizi işleme aldım ve indirim oranınızı hesabınıza tanımladım. Kod kullanmanıza hiç gerek yok, hesabınıza giriş yapmış durumdayken Ravenol ürünlerini sepete eklediğinizde indiriminiz otomatik olarak gözükecektir. Güzel günlerde kullanın!

Egemot firmasıyla yaptığımız bu çalışma herkes için hayırlı olsun. Forum üyelerimize özel sağladıkları indirim için de teşekkür ederiz.

Sorusu olup bilgi edinmek isteyenler kendileriyle iletişime geçebilir veya buradan destek alabilirler. Ayrıca @forzaGilles Ali abinin değerli vaktini ayırıp bilgiler paylaştığı aşağıdaki konudan özellikle yağa dair detaylı bilgi edinmek mümkün.

Değerli forum üyeleri, herkese merhabalar.

Sizlerin otomobil tutkusunu paylaşıyor ve aracınız için en iyisini istediğinizi biliyoruz. Bu doğrultuda, üstün Alman teknolojisi Ravenol ürünlerini sizlerle daha avantajlı koşullarda buluşturmak için forum yöneticileriyle beraber bir adım attık.

Bugünden itibaren, www.shop.egemot.com.tr adresinden yapacağınız tüm Ravenol alışverişlerinde forum üyelerine özel %5 indirim tanımlıyoruz.

İndiriminizi aktif etmek için yapmanız gerekenler:
  • www.shop.egemot.com.tr adresinden sitemize ücretsiz üye olun.
  • Üyelik sırasında kullandığınız mail adresinizi buradan bize özel mesaj üzerinden ya da doğrudan bu konuya cevap olarak iletin.
  • Özel indirim oranınız aynı gün içerisinde profilinize tanımlansın.

Herkese iyi forumlar dilerim!
Hoşgeldiniz, geçen hafta sipariş vermiştim pazartesi ulaştı ürün 2 günle kaçırdık :(

Hoşgeldiniz, geçen hafta sipariş vermiştim pazartesi ulaştı ürün 2 günle kaçırdık :(
Hoş bulduk, teşekkür ederiz. Gerçekten kıl payı kaçmış! Ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Bir sonraki siparişinizi vermeden önce bana özel mesaj yolu ile ulaşırsanız, o şanssızlığı telafi edecek ufak bir hediyemizi de sepetinize ekleyebiliriz.

Merhabalar,ben zaten eski üyeyim,indirim tanımlarmısınız?
Teşekkürler!
[email protected]
Merhabalar, tabii ki! İndiriminiz hesabınıza tanımlandı. Üye girişi yaptıktan sonra sepetinize eklediğiniz tüm Ravenol ürünlerinde indirim otomatik olarak düşecektir. Şimdiden aracınız için hayırlı olsun, iyi forumlar dileriz!

Geri