Bixenon fara amerikan kodlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba keyifli forumlar dilerim

2015 model highline araca kodlama ile amerikan park açtırmak istiyorum. ben elimdeki elm327 car scanner la açtım fakat %50 parlaklıkta yanıyor.

Benim istediğim ise gündüz farları yanmasın sadece amerikan park aktif olsun. bunu bu şekilde kodlayabilir miyiz?

Araç menüsünden gündüz farını kapattığımda amerikan parkta beraber kapanıyor.

Kısa farlar yanarken de hiç amerikanlar yanmasın sadece park ve 0 konumunda sinyaller yansın istiyorum umarım anlatabilmişimdir :D bunu bu şekilde kodlayabilir miyiz?

2015 model highline araca kodlama ile amerikan park açtırmak istiyorum. ben elimdeki elm327 car scanner la açtım fakat %50 parlaklıkta yanıyor.

Benim istediğim ise gündüz farları yanmasın sadece amerikan park aktif olsun. bunu bu şekilde kodlayabilir miyiz?

Kısa farlar yanarken de hiç amerikanlar yanmasın sadece park ve 0 konumunda sinyaller yansın istiyorum umarım anlatabilmişimdir :D bunu bu şekilde kodlayabilir miyiz?
Aynı durumdan ben de muzdaribim. Farlar kapalıyken amerikanlar yanmıyor illa park veya kısa farları açmam gerekiyor.

Far anahtarını park farları konumuna getirdiğimizde ön farların azıcık yanmasını nasıl kapatabiliriz ben de merak ediyorum.

Aynı durumdan ben de muzdaribim. Farlar kapalıyken amerikanlar yanmıyor illa park veya kısa farları açmam gerekiyor.

Far anahtarını park farları konumuna getirdiğimizde ön farların azıcık yanmasını nasıl kapatabiliriz ben de merak ediyorum.
Sadece amerikanlar yanınca çok güzel duruyor hocam ama bende parklarla beraber yanıyor. yine kötü değil ama ben sadece sinyaller tam parlaklıkta yansın istiyorum. Yok mu bir babayiğit bize yardımcı olsun gizli özellikçiye gitsem mırın kırın edicek hiç uğraşamam kazanacaksa forumdan bir arkadaşımız kazansın...

Benim pq35'de vcp ile bahsedilen şekillerde ayarlanabiliyor. Hem yüzde parlaklığı hem de hangi lamba grubuyla yanacağı seçilebiliyor.

VCDS Var ise Uzaktan Yardımcı Olurum Hocam

Hocam konudan bağımsız sorum olacak, bende de elm 327 var. Bildiğiniz üzere farlar kapalı konumdayken, gündüz ledleri parlak yanıyor ama farları açınca gündüz ledleri kısılıyor Bunu elm 327 ile kodlamanın yolu var mı

Normal amerikan park kodlamasındaki standlicht allgemein olan kısımları tagfahrlicht olarak değiştirirseniz istediğiniz olur. Gündüz farları için , gündüz yanmasın istiyorsanız 4tfl ve 5tfl kanallarındaki tagfahrlicht kodlamalarını not active yapabilirsiniz.

Geri