1. Yıl bakımı için Ankara’da servis seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cevr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cevr

Yeni Üye
İsim
Yılmaz
Araç
Golf 8,5 eTSI
Merhabalar ilk defa arabamı bakıma getireceğim. 2025 golf 8.5 aracım için Ankara’da hangi servise gitmeliyim, tek tek fiyat mı sormalıyım yada aracı aldığım bayinin servisine mi gitmeliyim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Merhabalar ilk defa arabamı bakıma getireceğim. 2025 golf 8.5 aracım için Ankara’da hangi servise gitmeliyim, tek tek fiyat mı sormalıyım yada aracı aldığım bayinin servisine mi gitmeliyim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba;
Aracı aldığın servisi denemelisin…

Aracı aldığım servise yağ eksildiği için gittiğimde; arabayı bizden mi aldınız diye sordular ve yağı ücretsiz eklediler. 5dk sohbet edince başka yerden alsam ne olacaktı dedim; ücret alacaktık cevabını aldım 😁

Aracı aldığım servise yağ eksildiği için gittiğimde; arabayı bizden mi aldınız diye sordular ve yağı ücretsiz eklediler. 5dk sohbet edince başka yerden alsam ne olacaktı dedim; ücret alacaktık cevabını aldım 😁
Ben de aracı aldığım servise gittim ücret istediler. Aracı almadığım servise gittim ücret istemediler.

Nasıl olacak ? :)

En uygun fiyatı Eskişehir yolunda Otomol verir.

Eğer biraz ağzınız laf yaparsa iskonto ayağına indirim de alabilirsiniz.

Hem işçilik hem de servis kalitesi Ankara’da en iyisidir.

Her türlü “Kazan kazan” durumu oluyor.

Tüm servisleri görmüş geçirmiş, tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum. 👍🏻

Geri