Led sis farı muayeden geçer mi?

Salih_Sayin

Katılımcı Üye

İsim
Salih
Yarın muayeneye gideceğim. GTİ tampon takılı ve bu tamponda sisler led . Ampul değişimi yapamıyorum. Sisler yanmayınca hafif kusur olarak muayeneden geçer diye biliyorum. Ama led sis farı muayeneden kalıyor. Vag com ile sisleri kapatarak gitmem sorun teşkil eder mi?

Genelde geçiriyorlar ama teknisyenin niyetine bağlı tamamen.

Sis farı yanmayınca geçiriyorlar

Sis farı yanıyor ama led diye geçirmiyorlar.

Saçmalık.

Yarın muayeneye gideceğim. GTİ tampon takılı ve bu tamponda sisler led . Ampul değişimi yapamıyorum. Sisler yanmayınca hafif kusur olarak muayeneden geçer diye biliyorum. Ama led sis farı muayeneden kalıyor. Vag com ile sisleri kapatarak gitmem sorun teşkil eder mi?
ben 3 4 defa geçtim şahsen farklı arabalarla bir sorun olacağını sanmıyorum

O zaman işler değişir halojenler sizdeyse degişin iki dakikada kolay zaten boşuna vakit kaybetmeyin orda bence
Tampon gti . Tampon degismem lazim o zor us . Sisleri iptal edecegim. Sis yanmayinca hafif kusurla geciyormus. Farlari halojene gectim.

temmuz ayıdna muayeneye girdim aracm golf 7.5
sislerim ledzenondu bıraktılar, yeni kanun gelmiş. yanımda orjinalleri duruyordu hemen kendim değişip tekrar girip geçtim.
muhtemelen kalırsın.

Geri