lastik onerisi

kado1082

Yeni Üye
İsim
kadir
Araç
golf 8 1.5etsi 2022
selamlar herkese 2022 model aracim lastikleri bitik durumda lastik alicam ama cok kararsizim sert kullanan birisiyim. istanbulda yasiyorum gunluk kullanan birisiyim. 4 mevsim alma diyor herkes araci yorar ayni zamanda yazin kotu olur diye yazlik alsam yeterli olur mu sizce istanbul sonucta. dusundugum lastikler
4 mevsim : cc3 sport. sf3
yazlik : premiumcontact 7. sportcontact 7.
yardimci olursaniz cok sevinirim
225/40/18

Son düzenleme:

selamlar herkese 2022 model aracim lastikleri bitik durumda lastik alicam ama cok kararsizim sert kullanan birisiyim. istanbulda yasiyorum gunluk kullanan birisiyim. 4 mevsim alma diyor herkes araci yorar ayni zamanda yazin kotu olur diye yazlik alsam yeterli olur mu sizce istanbul sonucta. dusundugum lastikler
4 mevsim : cc3 sport. sf3
yazlik : premiumcontact 7. sportcontact 7.
yardimci olursaniz cok sevinirim
4 mevsim lastiği senede 7-8 bin km veya altında kullanıyorsanız tavsiye ederim. 4-5 yıl da sizi çok rahat götürür.

Diğer türlü fazla yol var ise hem yazlık hem kışlık lastik takımı almanız hem malınıza hem canınıza koruma sağlar.

Yazlık lastik olarak Continental premium contact 7 İstanbul iklim şartlarına çok uygun bir lastik. Net bir şekilde tavsiyedir. O kadar bütçeye çıkabilirseniz.

4 mevsim lastiği senede 7-8 bin km veya altında kullanıyorsanız tavsiye ederim. 4-5 yıl da sizi çok rahat götürür.

Diğer türlü fazla yol var ise hem yazlık hem kışlık lastik takımı almanız hem malınıza hem canınıza koruma sağlar.

Yazlık lastik olarak Continental premium contact 7 İstanbul iklim şartlarına çok uygun bir lastik. Net bir şekilde tavsiyedir. O kadar bütçeye çıkabilirseniz.
butce sorunum yok senede 15-20 arasi yapiyorum kislik cok lazim mi istanbul ici kar yagmiyor pek yagarsada iki gun kaliyo sadece kadar iki gunde cikmam diye dusundum.

birde hocam lastikcim sitesi guvenilir mi alabilir miyim ordan

butce sorunum yok senede 15-20 arasi yapiyorum kislik cok lazim mi istanbul ici kar yagmiyor pek yagarsada iki gun kaliyo sadece kadar iki gunde cikmam diye dusundum.
Kışlığa gerek yok ama bazen mevsim dengesizliğinden fazla kar yağan dönemler olabiliyor. Derseniz o gün arabayla dışarı çıkmam, sadece kaliteli yaz lastiği ile idare edebilirsiniz.
birde hocam lastikcim sitesi guvenilir mi alabilir miyim ordan
O site aynı TRENDYOL gibi satıcıların bulunduğu bir site.

Ben zamanında o siteden Goodyear lastik aldım, aldığım lastikler maalesef kötü ve yamuk halde gelmişti. Bundan dolayı hayatta internetten lastik alışverişi yapmaz oldum.

Oradan da sipariş edip de memnun olan arkadaşlar var kararı siz verin.

Ancak Continental lastik satan bir mağazaya girdiğinizde internetle aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor zaten. Ekstra olarak da taktırma parası da ödemiyorsunuz.

Michelin premacy 4, lassa driveways, ve son olarak continental premium contact 7 kullanmış biri olarak söylüyorum. Conti yi al geç hocam hiç uğraşma

Premacyler 40 binde bitmişti lassa yı 65 bin kullandım 15 bindir de conti pc7 kullanıyorum.

Premacy 4 yağmurda berbat bir lastik kuruda sessiz ve konforlu güzel yol tutuyor

lassa driveways şaşırtıcı derecede güzeldi fren mesafesi ıslakta falan hiç sorun yaşamadım sadece yapı olarak sert bir lastik

Conti ise her açıdan mükemmel ıslakta kuruda uzun yolda aktif kullanıyorum çok memnunum 15 bin daha binip ön arka rotasyon yapıcam. bakalım ömrü kaç km
gidecek

Puanlayacak olursam

Lassa driveways: 10/7
Michelin premacy 4: 10/6 (ıslakta ve kuruda ani frende kızaklama yaptırmasa 10/9 verirdim
Continental premium contact 7: 10/9

Michelin premacy 4, lassa driveways, ve son olarak continental premium contact 7 kullanmış biri olarak söylüyorum. Conti yi al geç hocam hiç uğraşma

Premacyler 40 binde bitmişti lassa yı 65 bin kullandım 15 bindir de conti pc7 kullanıyorum.

Premacy 4 yağmurda berbat bir lastik kuruda sessiz ve konforlu güzel yol tutuyor

lassa driveways şaşırtıcı derecede güzeldi fren mesafesi ıslakta falan hiç sorun yaşamadım sadece yapı olarak sert bir lastik

Conti ise her açıdan mükemmel ıslakta kuruda uzun yolda aktif kullanıyorum çok memnunum 15 bin daha binip ön arka rotasyon yapıcam. bakalım ömrü kaç km
gidecek

Puanlayacak olursam

Lassa driveways: 10/7
Michelin premacy 4: 10/6 (ıslakta ve kuruda ani frende kızaklama yaptırmasa 10/9 verirdim
Continental premium contact 7: 10/9
Primacy leri nasıl 40 bin km de bitirdiniz hocam ?

Benim 73 bin km oldu hala sağlam duruyor. Çok rahat 100 bin km yi devireceğimi düşünüyorum. Yaz kış kullanıma rağmen

arasinda kaldığınız iki lastik icinde hangisi ucuzsa onu alin derler. fakat ben 3-5 aylik conti prem 7 tecrubeme dayanarak. bir daha conti markasina yaklasmayi dusunmuyorum. arac icine cok yol sesi aliyor... michelin bu konuda bence cok daha basarili. konfor lastigi icin michelin diyebilirim rahat bir sekilde.

yol sesi haric lastikle ilgili en ufak problemim yok. yol tutmasi frenlemesi felan oldukca iyi.
Premium contact 7'ye forumda denk geldiğim bir eleştiri...

Peki aracı sakin kullanan birinin standart golf 8 lastikleri olan Nexen N'Blue S'i yeniden satın almasına ne dersiniz? Virajı sert dönmeyecek ya da ıslak zeminde düşük hızla seyir edecek bir kullanımdan bahsediyorum.

Lastikcim sitesinden aldığım ortalama fiyatlar:
Premium contact 7: 18 bin civarı.
Nexen N'Blue S: 12 bin civarı.

Primacy leri nasıl 40 bin km de bitirdiniz hocam ?

Benim 73 bin km oldu hala sağlam duruyor. Çok rahat 100 bin km yi devireceğimi düşünüyorum. Yaz kış kullanıma rağmen
Ön arka yapmadım hiç önler komple bitikti arkalar orta halliydi o dönem kış lastiği alınca yazlığa göndermiştim bizimkiler çöpe atmadıysa orda bir yerde duruyordur.

2020 den 2024 e kadar kullandım (Clio 5 in fabrikasyon lastiğiydi)

Ön arka yapmadım hiç önler komple bitikti arkalar orta halliydi o dönem kış lastiği alınca yazlığa göndermiştim bizimkiler çöpe atmadıysa orda bir yerde duruyordur.

2020 den 2024 e kadar kullandım (Clio 5 in fabrikasyon lastiğiydi)
Ben de hiç ön arka yaptırmadım lastik değişimi yapmadığım için.

Şahsen iyi dayandığını düşünüyorum ancak tabii diğer uzun süreli kullandığım lastiklere göre (bridgestone, sava….) ömrü beklenmemeli.

Geri