Golf 1.2TSI Comfortline DSG den neye geçilebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thelordof

Paylaşımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Selamlar arkadaşlar,

Bir yakınım kadın kullanıcıda 2015 ten beri Golf 1.2TSI Comfortline DSG mevcut. 34bin km de. Pasifik mavi ve Sürüş konfor - ışık paket opsiyonu da mevcut.

Teknik açıdan bir sıkıntısı yok , memnun. 300-400 üstüne koyup mantıklı temiz bir şey alabilir mi araştırmasına girdi. Gidip sıfır Golf te alabilir ama aşırı kullanmadığından gerekte yok gibi o fiyatlara.

Golf 7.5 Highline mantıklı fiyatlara bulabilir mi sanki zor gibi. Golf8-8.5 kasasını da görünüş olarak iç ve dış olarak sevemedi. Mevcut aracının iç döşemesi bej , ondan dolayı da çok seviyor.

Mevcut aracına cam filmi, geri görüş kamerası-multimedya ekletse satış açısından üstüne pek de koymaz sanırım.

VW grubu içerisinde Golf veya T-Roc dışında mantıklı bir araçta yok gibi sanırım. (Kadın kullanıcı açısından)

Aynı konfigurasyonda Golf sahibiyim, 300-500 üstüne vererek yükseltebileceğim bir araç/model bulamadığım için 170 bine doğru sürmeye devam ediyorum.

Aynı konfigurasyonda Golf sahibiyim, 300-500 üstüne vererek yükseltebileceğim bir araç/model bulamadığım için 170 bine doğru sürmeye devam ediyorum.

2. elde mantıksız fiyatlar hala var.

Senede ortalama 3 bin km yol yapan birisi için araç yükseltmek... Bilemedim ilginç bir durum. Zaten küçük hacim ve yaş muhabbetinden MTV oldukça düşüktür. Sigorta da uygun çıkıyordur. Üste 300-400 koyunca aynı kmlerde 7.5 highline bulabilecek mi o da muamma.

Sıfır araç alıp 15 sene kafam rahat binerim de diyebilir.

Senede ortalama 3 bin km yol yapan birisi için araç yükseltmek... Bilemedim ilginç bir durum. Zaten küçük hacim ve yaş muhabbetinden MTV oldukça düşüktür. Sigorta da uygun çıkıyordur. Üste 300-400 koyunca aynı kmlerde 7.5 highline bulabilecek mi o da muamma.

Sıfır araç alıp 15 sene kafam rahat binerim de diyebilir.

Evet az km için pek mantıklı gelmiyor. 7.5 Highline için Golf8 Style paraları istiyorlar.

Bu araçla da 10 yıl sıkıntısız biner de. Birkaç özellik ekletmek açısından da bu araca mantıklı gelmiyor, yapılmış olan bir aracı almak daha mantıklı gibi. Şöyle bir baktım da 2. elde garip bir fiyatlandırma var.

taigo düşünebilir,life paketi boş gelirse stylede olabilir,1.0 motor ama üzmez yani.suvcuk havasıda katar.araç yılınıda yükseltmiş olur.

Merhaba, 2019 yılında ev almak için 2016 model sıfır comfortline aracımı satmıştım. O günlerden bugünlere otomotiv sektüründe bir sürü gelişme oldu, elektrikli araçlar, yerlisi, yabancısı tesla'sı, hepsine niyetlendik, bir sekilde ÖTV düzenlemesi vs kısmet olmadı. Sene 2026 oldu ben araca ayırabileceğim bütçeyle, istemeye istemeye golf 7,5 aldım. Maalesef benim gördüğüm kadarıyla 1.2 milyona ya cok yeni model reno grubu, ya da bir kac degisenli 2019-2020 Golf alınabiliyor. Reno grubunu kücümsemek için soylemiyorum ama eşimin şirket aracları hep reno grubu oldu ve bir sekilde o Golf'ün verdiği hissi bana veremedi. Uzun lafın kısası, TR'de şu an için Golf yine mantıklı geliyor hocam, absürd fiyatlar hariç tutuyorum. Binebildiğiniz kadar aracanıza binmek ya da daha genç, düşük km dolu paket Golf'lere yonelmek mantıklı gibi duruyor.

taigo düşünebilir,life paketi boş gelirse stylede olabilir,1.0 motor ama üzmez yani.suvcuk havasıda katar.araç yılınıda yükseltmiş olur.
Golften sonra özellikleri harici tatmin etmez gibi. El freni hala manuel. Yeni platforma bir türlü geçirmediler Taigo/Tcross modellerini

Merhaba, 2019 yılında ev almak için 2016 model sıfır comfortline aracımı satmıştım. O günlerden bugünlere otomotiv sektüründe bir sürü gelişme oldu, elektrikli araçlar, yerlisi, yabancısı tesla'sı, hepsine niyetlendik, bir sekilde ÖTV düzenlemesi vs kısmet olmadı. Sene 2026 oldu ben araca ayırabileceğim bütçeyle, istemeye istemeye golf 7,5 aldım. Maalesef benim gördüğüm kadarıyla 1.2 milyona ya cok yeni model reno grubu, ya da bir kac degisenli 2019-2020 Golf alınabiliyor. Reno grubunu kücümsemek için soylemiyorum ama eşimin şirket aracları hep reno grubu oldu ve bir sekilde o Golf'ün verdiği hissi bana veremedi. Uzun lafın kısası, TR'de şu an için Golf yine mantıklı geliyor hocam, absürd fiyatlar hariç tutuyorum. Binebildiğiniz kadar aracanıza binmek ya da daha genç, düşük km dolu paket Golf'lere yonelmek mantıklı gibi duruyor.
Evet her türlü yol Golfe çıkıyor gibi. Fiyatı makul olan , doluya yakın olursa...

hocam ozamn beklesin yeni polo dikkatini çekebilir:)
Çok teknolojik görüntülü araçları sevmiyor. Geçen sıfır araçlara bakmaya gittik VW e.

Dijital kadran yerine Golf7 de ki gibi klasik kadranlar daha çok hoşuna gidiyor. Yeni polo da epey görsel olarak süslü gelir gibi 😁

1.2 tsi 105 hp aracım vardı çok keyifle bindim sonrası 1.5 tsi oldu buna da zevkle biniyorum

Geri