Aracimi onumuzdeki 6 ay ile 1 yil icerisinde satmayi dusunuyorum. Aracta gti tampon ve farlar var. Satarken orjinale donmelimiyim? Daha once orjinale donmeden satan var mi? Sorun yasayan var mi?
Aynısını bmw için yapıyorum en ufak coil olmayacakYapılı Golf gördüğüm an araç istediği kadar temiz olsun direkt ilanı kapatıyorum.
Hocam değişken göreceli. Kimisi çakal işi seviyor renkten renge de değişiyor kimisi stock seviyor.Aracimi onumuzdeki 6 ay ile 1 yil icerisinde satmayi dusunuyorum. Aracta gti tampon ve farlar var. Satarken orjinale donmelimiyim? Daha once orjinale donmeden satan var mi? Sorun yasayan var mi?
Arac 2013 manuel comfortline. Beyaz renk. Aracta on tampon ve farlar gti. Baska da degisirsem degismem gereken bir sey yok. Arja tamponlar led stop . Onlara dokunmayacagim zaten.Hocam değişken göreceli. Kimisi çakal işi seviyor renkten renge de değişiyor kimisi stock seviyor.
Geçen sene başında EIDS yokken, Aynı aracı stock olarak kendimden, yapılı olarak kardeşimden ilana koydum. (2020 sportback sport paket a3)Yapılıda Audi plakası vardı diğerinde plaka açıktı, km ye kadar bilgiler eşleşiyor bir tek semt farklı bir de orj olanın fiyatı 40.000 daha ucuzdu. Yapılmadan önceki fotoğraflarla yaptığımız ilanda 10 günde tektük arama gelirken (oda galerici) , Yapılı hali telefon yaktı haftasında kapora aldım...
Ben mk8'lerde stock arac sattıgımı hatırlamıyorum r line dışında, Şimdi 8.5 style var yapılı ilana koymayı düşünmüyorum. Yapılı olarak tüm 8 ler hızlı satıldı.
Yani şuna gelicem, sizin aracınız hangi renkse 7-7.5-8 mi dsg mi manual mi hangi kitleye hitap eder ona bakmak lazım. Yoksa yoktan yere stocka dönmek macera olur.
Örnek olarak Yapılı kırmızı 7 veya 7.5 lar patır patır satıyor mesela çakal paketler özellikle.
Örnek olarak yine 7.5'da düşük km olup yapılı ilanlar bekletiyor. Çünkü 7.5 düşük kilometre kovalayan arkadaşlar çakal araç değil de daha zarif duran araçlara yöneliyorlar genellikle yüksek rakamlar ödediği için
MK7 manual ise araç hiç orj dönmesine gerek yok kitlesinde müşterisini buluyor. Hatta 1.6 tdi midlineplus dönüşümler ekmek peynir gibi gidiyor.
Anlayacağınız tamamen aracınızın ne olduğuna bağlı.
Yarım kalan retrofitlere genelde o bölgeden kazalı muamelesi yaparlar hocam. Şahsi görüşüm ya tamamlayın yada komple oeme dönün.Arac 2013 manuel comfortline. Beyaz renk. Aracta on tampon ve farlar gti. Baska da degisirsem degismem gereken bir sey yok. Arja tamponlar led stop . Onlara dokunmayacagim zaten.