Sıfır araç ikilemi

atacandiri

Üye
İsim
Atacan
Arkadaşlar selamlar ,

Okudum baktım golf etsi aklıma yatmadı eşim de ufak bir suv isteyince ibre yön değiştirdi eldeki seçenekler

1.0 premium skoda kamiq
1.0 taigo life
1.0 tcross life

Bilginiz dahılinde konfor ,sorunsuzluk, ikinci el gücü olarak yorumlara açığım

Tesekkürler

İçlerinde en ideali Kamiq. Gerek genişlik gerek yükseklik olarak SUV'a en benzeyeni. Taigo'dan daha pahalıdır büyük ihtimalle. Aradaki fark sizi üzmeyecekse Kamiq alın geçin. T-Cross Euro Ncap testinden 3 yıldız aldı hiç bulaşmayın, her şeyin başı güvenlik.

Arkadaşlar selamlar ,

Okudum baktım golf etsi aklıma yatmadı eşim de ufak bir suv isteyince ibre yön değiştirdi eldeki seçenekler

1.0 premium skoda kamiq
1.0 taigo life
1.0 tcross life

Tesekkürler
İkinci el satımı açısından net taigo. Peynir ekmek gibi ikinci el piyasası var.

Daha iyi bir araç için ise kamiq

Arkadaşlar selamlar ,

1.0 premium skoda kamiq
1.0 taigo life
1.0 tcross life

Tesekkürler
3 araç içinde otomobil hissiyatı alamazsınız
İlla olucaksa
Tercih kamiq olurdu ben şahsen almam
Yerden yükselmek bende güvensizlik oluşturuyor.

İlla biri ise kamiq

Harici her konuda Golf üstün. Kamiq monte Carlosu olan arkadaşım benim araca bindiğinde farkı çok net anladığını söylüyor.

eTSI istemiyorsanız bence Scala Monte Carlo da bakın derim.

İçlerinde en ideali Kamiq. Gerek genişlik gerek yükseklik olarak SUV'a en benzeyeni. Taigo'dan daha pahalıdır büyük ihtimalle. Aradaki fark sizi üzmeyecekse Kamiq alın geçin. T-Cross Euro Ncap testinden 3 yıldız aldı hiç bulaşmayın, her şeyin başı güvenlik.
Kıymetli bilgi ncap olayı tesekkurler hocam

Taigo, evin ikinci aracı olarak kullanıyoruz.Şehir içi için ideal bir araç bence.Uzun yola bir kere çıktım, bir daha çıkmam.Çok dur kalkta yakıyor.Ankara'da 6,5 ortalama ile geziyoruz.Çok kaliteli bir araç olmamakla beraber parasının aracı bence.

Geri