Motor temizliği

demirtozu olayını 3 ayda bir yapmak lazım ya. özellikle wax öncesi. bugün wax öncesi tarx ve ironx kullandım boya kendine geldi.
siz ne kadar sürede bir yapıyorsunuz?

hocam3 ay önce kaportaya demirtozu uyguladım. bugün tekrar yaptım yine oldu morarma
Yaşanılan semte göre önem kazanıyor. Bu zamana kadar yaptıklarımda ne demirtozu çıktı be dedirtecek temizlik hiç göremedim. Yılda bir falan yaparsam yapıyorum anca. Önceleri jantta neredeyse her yıkamada uygulardım. Koch fb ler falan ulaşılır şekilde uygun fiyatlıydı. Onda da balataları çabuk öttürmeye başladığını düşündüm ve bıraktım. Jant temizleyici de temizliyor sonuçta morarmasa da.
Tam yapacağım uygulama. Bende havaların soğumasını bekliyorum. Koch chemie mzr ile detay yapıp akabinde würth balata spreyi ile ulaşılamayan yerleri yapacağım kısmetse. En son plastik koruyucu ile yapmaya gerek var mı bilemedim.
Balata spreyi çok iyi temizleme yapsa da kauçuk ve plastiği mahvediyor. Anlık soğutma yaptığı için çıtır çıtır çürümüş plastiği eritiyor.

sakın balata spreyi kullanmayın. plastiklere, kaucuklara zarar verir.
Hocam yağsız kontak spreyi şaselerde amortisör kulelerinde falan kullandım harika temizliyor bütün kiri akıtıyor iz de bırakmıyor. normalde gs sıkıp bahçe hortumuyla yıkayacaktım gerek kalmadı. zararı var mı yok mu bilmiyorum ama renkli araçlarda görünmeyecek bir yerde deneme yapıp öyle kullanın

Hocam yağsız kontak spreyi şaselerde amortisör kulelerinde falan kullandım harika temizliyor bütün kiri akıtıyor iz de bırakmıyor. normalde gs sıkıp bahçe hortumuyla yıkayacaktım gerek kalmadı. zararı var mı yok mu bilmiyorum ama renkli araçlarda görünmeyecek bir yerde deneme yapıp öyle kullanın
onun da var. bir daha yapmayın. hatta gs ile tekrsr temizleyin bence. ayrıca apc ile temizledikten sonra kesinlikle nemli bezle geçip. kalıntı bırakıyor görünmese de. nemli bezle geçince anlayacaksınız

onun da var. bir daha yapmayın. hatta gs ile tekrsr temizleyin bence. ayrıca apc ile temizledikten sonra kesinlikle nemli bezle geçip. kalıntı bırakıyor görünmese de. nemli bezle geçince anlayacaksınız
Her araba yıkadığımda nemli bezle geçiyorum hocam elimin girdiği her yeri siliyorum kalıntı kaldığını zannetmiyorum

Her araba yıkadığımda nemli bezle geçiyorum hocam elimin girdiği her yeri siliyorum kalıntı kaldığını zannetmiyorum
kontak sprey kalıntı bırakır demedim. apc ile bir şeyi temizledikten sonra az da olsa kalıntı kalabiliyor. o yüzden nemli bezle silin

kontak sprey kalıntı bırakır demedim. apc ile bir şeyi temizledikten sonra az da olsa kalıntı kalabiliyor. o yüzden nemli bezle silin
Evet kaportada yapış yapış kalıyor durulama şart hocam

Geri