Araç tavsiyesi

Benim esasen arızadan, parça değişiminden korkum yok sadece VW markası özelinde Bursa ve Ankara servislerinde satın alma ve servis konusunda yaşadığım deneyimlerden sonra mümkün mertebe VW servisleriyle muhatap olmamak, insanın ayarlarıyla oynuyorlar. Yoksa binlerce parça bir araya getiriliyor ve kul yapısı tabii ki arıza da olacak tamir de olacak. Sorunsuz bir marka veya ürün yok dünya üzerinde, sadece satış sonrası hizmetler markadan daha önde geliyor benim için. Bu sebeple de muhtemelen bundan sonra VAG grubu bir araca oldukça mesafeli olacağım, bununda tek sebebi satış sonrası tutumları.
bursa arca da ne yaşadınız hocam

bursa arca da ne yaşadınız hocam
Üstad çok uzun bir konu ve biraz hukuki olduğu için çok detaylandırmıyorum ama satın aldığım araçla ilgili bir uyuşmazlık vardı ve arabayı oradan çıkarmadan çözülmesi gerekiyordu ancak servis konuyu istediğimiz şekilde kayıtlara işlemeyi ısrarla kabul etmedi, bu sebeple çok olumlu bir tecrübe olmadı maalesef.

Üstad çok uzun bir konu ve biraz hukuki olduğu için çok detaylandırmıyorum ama satın aldığım araçla ilgili bir uyuşmazlık vardı ve arabayı oradan çıkarmadan çözülmesi gerekiyordu ancak servis konuyu istediğimiz şekilde kayıtlara işlemeyi ısrarla kabul etmedi, bu sebeple çok olumlu bir tecrübe olmadı maalesef.
ben de onlarla sorun yaşadım :) tüketici hakem heyetine gidince küstüler bana :D

Geri