E emregure Yeni Üye Katılım 7 Ağu 2026 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul İsim Emre Güre Araç Golf7 3 Eyl 2026 #1 Elimde 18 MSW Oz Racing Var jantların bir tanesinde yamukluk var 17 dijon takaslık arıyorum. Güncel:Şuan jantların yamuklukları giderildi 4’ü Boyandı. Ekli dosyalar IMG_6641.jpeg 418.5 KB · Görüntüleme: 37 IMG_6532.jpeg 343.1 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: Dün 12:07
Elimde 18 MSW Oz Racing Var jantların bir tanesinde yamukluk var 17 dijon takaslık arıyorum. Güncel:Şuan jantların yamuklukları giderildi 4’ü Boyandı.
7 75beratt Üye Katılım 1 Kas 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 2 Konum İstanbul İsim Berat Araç Golf Pazartesi saat 14:45'de #2 Hocam maşallah kazasız belasız aracıma bende dönüşüm düşünüyorum ama basma imkanım yok orijinal kalıcak sizin araçta herhangi bir işlem var mı
Hocam maşallah kazasız belasız aracıma bende dönüşüm düşünüyorum ama basma imkanım yok orijinal kalıcak sizin araçta herhangi bir işlem var mı
KS KS E emregure Yeni Üye Katılım 7 Ağu 2026 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul İsim Emre Güre Araç Golf7 Dün 12:05 #3 75beratt dedi: Hocam maşallah kazasız belasız aracıma bende dönüşüm düşünüyorum ama basma imkanım yok orijinal kalıcak sizin araçta herhangi bir işlem var mı Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam benim araçtada şuan bi işlem yok orjinal hali ile duruyor.
75beratt dedi: Hocam maşallah kazasız belasız aracıma bende dönüşüm düşünüyorum ama basma imkanım yok orijinal kalıcak sizin araçta herhangi bir işlem var mı Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam benim araçtada şuan bi işlem yok orjinal hali ile duruyor.