Yeni Arabamız 2025 Superb Prestige

Hayırlı olsun hocam maşallah güzel araç. Cam tavansızlığı birçok superbde de olmaması nedeniyle pek yadırganmayacak bence :D Ppf siz olması için özel bir neden var mı :)

Hata boya kusur vs varsa ppf ile gizlemek kolay sanki. Ya da ben öyle hissediyorum :)
Eğer kaliteli bir ürün yaptırılmamışsa sökerken boyaya zarar verebilir endişesi de var.
Şimdiye kadar ppf yaptırmadım bir sıkıntısını da yaşamadım. İnşallah yaptıran yaptırmayan kimse yaşamaz.

Hayırlı olsun , keyifli sürüşler 🧿

Hata boya kusur vs varsa ppf ile gizlemek kolay sanki. Ya da ben öyle hissediyorum :)
Eğer kaliteli bir ürün yaptırılmamışsa sökerken boyaya zarar verebilir endişesi de var.
Şimdiye kadar ppf yaptırmadım bir sıkıntısını da yaşamadım. İnşallah yaptıran yaptırmayan kimse yaşamaz.
Haklısınız hocam. Çiziği vs çok iyi gizliyor ppf ler. Sökerken de verebileceği zararlar imkan dahilinde. Ama tabi yıllar içinde kuş pisliği lekesi, sinek böcek lekesi izi, taş izleri bırakmamış olması da avantajları olurdu. İki tarafın da artı eksileri var. Şahsi görüşüm en azından kaput folyosu şart 😄

Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Geri