Golf 8R Tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan poincre15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aracınız hayırlı olsun hocam. Gidilecek adresler: Serviste Vosmer Bornova Ekspertizde Tarcanlar Bornova. :) Başka yer düşünmeyin.

Tarcanlar Bornova'da sıra beklerken önü 2011 arkası 2009 model kesik scirocco denk gelmişti ne gündü ama :)

Aracınız hayırlı olsun hocam. Gidilecek adresler: Serviste Vosmer Bornova Ekspertizde Tarcanlar Bornova. :) Başka yer düşünmeyin.

Tarcanlar Bornova'da sıra beklerken önü 2011 arkası 2009 model kesik scirocco denk gelmişti ne gündü ama :)
Teşekkürler hocam. İzmir Oto Ekspertiz ile Tarcanlar Bornova arasında kalmıştım. Muhtemelen Tarcanlara giderim.

hayırlı olsun, 2.0 tsi motoru uzun süre kullandım, benim aracım da 200 bin km ye kadar yetkili servis bakımlıydı, stok kullanmayı düşünüyorsanız yetkili serviste bakımlarını yaptırın bu tarz özel araçlarla çok daha fazla ilgileniyor yetkili servisler, ıslak kavrama olduğu için şanzıman yağı her 60bin km'de değişiyor yetkili serviste, kavraması da şanzıman sistemi de kuru kavramalı sistemlere göre oldukça dayanıklıdır, standart motorlara göre oldukça sağlam bir motordur, alacağınız araç zaten 35bin km'deyse ve yetkili servis bakımlıysa normal bir araç alıyor gibi rahat olabilirsiniz bu motor için sıfır araç gibi sayılır, ben de 1.5tsi'dan geçmiştim, 150 hp araçtan sonra bile bilgisayar oyunu gibi bir hissiyatı oluyor yolda, günlük kullanımda %20-30 fazla yakar sadece (5 litre yaktığınız yerde 6,5 litre gibi)... nacizane tavsiyem yılda birkaç kez istanbul park pistine de çıkıp aracınızla gazlayın, zaten bu araçlar bunun için üretiliyor, çok da eğlenirsiniz...

Evet araç stock kalacak hocam. Yazılım, egzoz, yay vs. hiçbir şey düşünmüyorum. Düzce'de yaşıyorum. Bu yüzden tüm bakımlarını Düzce'deki yetkili serviste yaptıracağım. Duruma göre Sakarya'da da yaptırabilirim.
Siz sakaryadaysanız kocaeli çokta uzak değil size. sami tarcana uğrayın bizzat kendi kontrol eder

Geri