🧿💙 Yeni Aracımız “ Audi A3 Sportback Tfsi 110kw Advanced Str “

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı uğurlu olsun abi, keyifli güzel sürüşler 🧿

Kardeşimde Almanyada 2023 modelinden almıştı. Plug in olduğundan performanstan memnun. Klima paneli düğmesinden biri bozuldu demişti, çalıştığı da oluyormuş. Bir ara yetkili servise gösterecekti tabi gidemedi.

Elektrikli bagajda kilitleme seçeneği de olması iyi düşünülmüş detaylardan(VW de kolay kolay Passat harici o şekilde görmek zor)

Rengi de çok hoş, ağız tadıyla iyi sürüşler/yolculuklar 🙏 :)🧿

Sağolasın özellikleri çok güzel özellikle gece sağ sol dış aynalar ışık gelince kararıyor çok enteresan geldi bana…

Bir eksik bu:) Kardeşinin araçta varmı bundan…

IMG_5172.jpeg

Sağolasın özellikleri çok güzel özellikle gece sağ sol dış aynalar ışık gelince kararıyor çok enteresan geldi bana…

Bir eksik bu:) Kardeşinin araçta varmı bundan…

IMG_5172.jpeg

Yok diye biliyorum bir sorayım.

Mesela kardeşimde ısıtmalı koltuk yok. 2. elde tam dört dörtlük istediği gibi bulmakta zorlandı orda. Zaten uzun süreli binmeyecek.

Uzaktan erişim güzel onu beğeniyor.

Matrix farları ayarsızmış, tırlardan selektör yediği oluyormuş. Bir ara onu ayarlatmaya da gidecek.

Birde aracında multimedyadan Autohold kapatmayı bulamamıştık. Motor şanzıman farklılık nedeniyle mi plug-ın lerde yok anlayamadım.

Ekli dosyalar

• a3 almanya plugın.jpeg
    a3 almanya plugın.jpeg
    158.9 KB · Görüntüleme: 12
  • a3 almanya plugın1.jpeg
    a3 almanya plugın1.jpeg
    117.1 KB · Görüntüleme: 12
Birde aracında multimedyadan Autohold kapatmayı bulamamıştık. Motor şanzıman farklılık nedeniyle mi plug-ın lerde yok anlayamadım.
Bu ilginç geldi manuelde sorun olmuyor da otomatikte park ederken zor olmaz mı ya auto hold

Yok diye biliyorum bir sorayım.

Mesela kardeşimde ısıtmalı koltuk yok. 2. elde tam dört dörtlük istediği gibi bulmakta zorlandı orda. Zaten uzun süreli binmeyecek.

Uzaktan erişim güzel onu beğeniyor.

Matrix farları ayarsızmış, tırlardan selektör yediği oluyormuş. Bir ara onu ayarlatmaya da gidecek.

Matrix ayrı dünya:)

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Ben de sedan advanced almayı düşünüyorum da şuan golf 7.5 highline var tek soru işaretim golfun koltukları spor ve yanal destekleri çok ii ama audininki standart koltuk. Virajda vs çok fark ediyor mu tutuş.? Birde yalıtımı nasıl mesela golfte stepnenin altı komple halı kaplı ama 0 km audi a3 de o halı yok 1-2 parça yalıtım malzemesi yapıştırılmış.? Üzücü bir durum bence çünkü

Maşallah kazasız belasız inşallah 🧿🧿

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Ben de sedan advanced almayı düşünüyorum da şuan golf 7.5 highline var tek soru işaretim golfun koltukları spor ve yanal destekleri çok ii ama audininki standart koltuk. Virajda vs çok fark ediyor mu tutuş.? Birde yalıtımı nasıl mesela golfte stepnenin altı komple halı kaplı ama 0 km audi a3 de o halı yok 1-2 parça yalıtım malzemesi yapıştırılmış.? Üzücü bir durum bence çünkü

Sağolasın…
Bana göre şuan Mk8.5 dan fazlasıyla iyi…

Geri